Vlogging

Снимање видеоблогови

Споделете ја вашата страст со видеоблогови

Дали сакате да започнете сопствен видеоблог? Дознајте професионални совети и техники и научете како да добивате неверојатни резултати од најдобрата опрема за таа намена.

Препорачани производи и пакети

Препорачани решенија и софтвер

Апликација Canon Photo Companion

Со персонализирани содржини, предизвици и инспирација кои ве водат низ вашето фотографско патување, нашата апликација Photo Companion е совршениот партнер за секој визуелен раскажувач.

Преземете ја апликацијата

A man stands on rocks in front of a bright blue mountain river, taking a photo on a Canon camera.

Фотоапарати од Canon за снимање видеоблогови

Сите видеоблогери имаат различни потреби, а Canon нуди фотоапарати за сите нив.

Прочитајте повеќе

A Canon EOS 250D with its screen flipped to selfie mode films a vlogger.

Најдобри фотоапарати за снимање видеоблогови

Фотоапаратите од Canon стануваат сè популарни кај новите и искусните видеоблогери, од снимање во спални соби па сè до патувања, од професионални студија до кујни; без оглед какви се вашите желби и вашиот стил - ако сакате нешто, тогаш снимете видеоблог за тоа.

Прочитајте повеќе

A Canon PowerShot G7 X Mark III on a marble tabletop.

Може да ве интересира и...

Разгледајте ги нашите приказни

Пронајдете интервјуа и инспиративни приказни од луѓе со голема страст кон работата

ПОГЛЕДНЕТЕ ПРИКАЗНИ

Фотографот Richard Walch стои на брег и фотографира со својот фотоапарат од Canon.

Зачленете се за нашето списание

Добивајте ги најновите вести и информации за производите

ПРИЈАВЕТЕ СЕ ВЕДНАШ