An inspiring image showing a rainbow of colours in the form of powder

Придружете му се на Canon

Потребни се само неколку минути за да извршите регистрација и да се осигурите дека секогаш ќе добивате ажурирања и поддршка за вашите производи од Canon.

ПРИЈАВЕТЕ СЕ НАЈАВА

Извлечете максимум од вашата опрема

Автоматски ќе ви испраќаме ажурирања за софтверот и фирмверот за да добивате подобрени функции, како и најнови подобрувања и корекции за производите.

An image of the Canon 5D Mark IV representing the pro section of the application

Надградба со CPS

CPS (Canon Professional Services) е наменска услуга за професионални и полупрофесионални фотографи и режисери кои користат производи од Canon. Членството е бесплатно, а едни од придобивките што ќе ги добиете се служба за поддршка со приоритет за CPS, услугата Fast Track, позајмување резервна опрема, поддршка за меѓународни настани и ексклузивни специјални понуди.

Дознајте повеќе

Направете сметка на Canon и започнете да уживате во придобивките денес