Canon Plus Semi-gloss SG-201 Спецификации

ОПШТИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Име

Фото-хартија плус полусјајна (SG-201)

Завршна обработка на површина

Сатен

СЈАЈНОСТ

ISO светлина

91

Дебелина

0,26 mm

Тежина

260 gsm

ДОСТАПНИ ГОЛЕМИНИ

10x15cm (4x6")

Пакети со 50 листови

13X18CM (5X7")

20x25cm (8x10")

Пакети со 20 листови

25x30cm (10x12")

Пакети со 20 листови

36x43cm (14x17")

Пакети со 10 листови

A4

Пакети со 20 листови

A3

Пакети со 20 листови

A3+

Пакети со 20 листови

Одрекување од одговорност

Сите спецификации се подложени на промена без претходна најава.