Влогвай и стриймвай по-лесно и удобно от всякога

Влогирај и стримувајполесно и поудобно од кога било

Стави ја страста на прво место со комплетите од Canon.

Во денешно време, видеосодржината е еден од најпријатните и најлесни начини да допреш до луѓето што ја делат твојата страст. Во нашите специјално дизајнирани комплети ќе најдеш сè што ти треба за да го снимиш и да го споделиш тоа што те возбудува.

Без разлика дали си нов или искусен стример или влогер, овие комплети ќе ти го олеснат создавањето и споделувањето видеосодржини и ќе ти помогнат да се издвоиш од конкуренцијата со квалитет и карактеристики.

Отстрани ги ограничувањата и креирај содржини со сопствен стил, каде и да си, со 4K квалитет и со неверојатна леснотија.

СПОДЕЛИ СЀ, ШТО ТЕ ВОЗБУДУВА

СТРИМУВАЈ И ЗАБАВУВАЈ СЕ

Без оглед на целта, стримингот треба да биде забавен и задоволувачки. Од виртуелни состаноци со пријателите, до споделување на вештините за игри, спорт или каква и да е твојата страст, нашите комплети за стриминг имаат сè што ти треба за да почнеш веднаш и да стримуваш со кристално чист квалитет. Компактен фотоапарат, министатив, напојување, HDMI-кабел, Atomos 4K снимање – сè во една кутија.

Види ги сите комплети за стриминг >>

СТРИЙМВАЙ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙ

ВЛОГИРАЈ КАДЕ И ДА СИ

Создај содржина за твојот влогинг-канал, без разлика каде си. Следи ја страста, сподели во 4K квалитет сè што те возбудува тебе и твоите следбеници, без да размислуваш за техниката, бидејќи во нашите комплети за влогирање имаш сè што ти треба. Компактен фотоапарат, функционален Canon министатив и мемориска картичка од 64 GB – сè што ти треба за да креираш врвна видеосодржина.

Види ги сите комплети за влогирање >>

* Достапно во избрани комплети за влогирање

ВЛОГВАЙ, КЪДЕТО И ДА СЕ НАМИРАШ

ИЗБЕРИ КОМПЛЕТ, ШТО ГИ ИСПОЛНУВА ТВОИТЕ ПОТРЕБИ

Без разлика дали си нов или искусен стример или влогер, овие комплети ќе ти го олеснат создавањето и споделувањето видеосодржини и ќе ти помогнат да се издвоиш од конкуренцијата со квалитет и карактеристики.

КАДЕ МОЖАМ ДА КУПАМ?

Neptun
Pix Plus