Canon i-SENSYS X C1946P printer

Печатачи во боја со една функција

Canon i-SENSYS X C1946P

Печатете документи со извонреден квалитет и задоволете ги големите барања за печатење со брз печатач со една функција за A3-формати во боја.

 • 46 стр./мин.

  Брзина на печатење во A4-формат

 • 26 стр./мин.

  Брзина на печатење во A3-формат

 • 2.850

  Максимален капацитет за хартија

 • Задоволете ги различните потреби за печатење во голем обем

  Подобрете и проширете ги процесите и можностите за печатење со уред со голем капацитет. Максимизирајте го печатењето и заштедете драгоцено време во опкружувањата со голем обем на печатење.

  Зголемете ја ефикасноста

  Заштедете време со двострано печатење и брзини на печатење од 46 стр./мин. (A4) и 26 стр./мин. (A3). Задоволете ги различните потреби за печатење како резултат на поддршката за различни медиуми и печатете големи количини преку изборниот максимален капацитет за хартија од 2.850 листови.

  Висококвалитетно печатење

  Користете го бесплатниот онлајн софтвер Poster Artist за да печатите големи датотеки во боја, вклучувајќи реклами и постери со врвен квалитет. Печатете остри слики во боја со големо заситување.

  Одлична безбедност

  Заштитете ги вашите документи, уреди и мрежа со безбедност од 360 степени. Содржи функции како документи заштитени со PIN, безбедно стартување, мрежна заштита и заштита преку Cloud.

  Поврзување

  Стандардното поврзување е преку Wi-Fi, а може лесно да го впарите и преку Wi-Fi Direct. Печатете од вашиот мобилен телефон или таблет-уред и поврзете се со Cloud благодарение на стандардната поддршка за Universal Print by Microsoft.

  Контрола

  Намалете ги трошоците за ИТ преку uniFLOW online за централно управување со уредите врз основа на Cloud.

  Canon i-SENSYS X C1946P printer

  Преземете содржина

  Дознајте како i-SENSYS X C1946P од Canon може да ги подобри вашите процеси за печатење.

  Спецификации

  • 46 стр./мин.

   Брзина на печатење во A4-формат

  • 26 стр./мин.

   Брзина на печатење во A3-формат

  • 2.850

   Максимален капацитет за хартија

  • B5/A5

   печатење

  • 360 степени

   безбедност

  • Wi-Fi

   поврзување

  • Мобилни уреди

   печатење

  • Универзални

   Печатење

  • uniFLOW

   онлајн

  • Високо

   квалитет на печатење

  • Poster Artist

   онлајн софтвер

  i-SENSYS X C1946P

  Слични производи и решенија

  Разгледајте повеќе

 • Рециклирање

  Програма за рециклирање картриџи на Canon

  Дознајте повеќе за опциите за рециклирање картриџи што ги нуди Програмата за рециклирање картриџи на Canon. Бесплатно рециклирајте инк-џет и тонер картриџи од Canon.

 • Microsoft Universal Print

  Решение основано врз Cloud што овозможува лесно и безбедно печатење.

 • Someone using the Canon PRINT business App on their phone

  Апликација Canon PRINT Business

  Бесплатната апликација ви овозможува да печатите фотографии и документи, да ги читате скенираните податоци и да префрлувате содржини во услугите за складирање на Cloud користејќи голем избор на печатачи од Canon, директно од вашите мобилни уреди.

  РЕШЕНИЈА

  Услуги за дигитална трансформација

  Напредувајте во дигиталната трансформација со спојување на нашите управувани услуги за печатење од деловна класа и решенијата за соработка во работниот простор во еден пакет

  Image representing digital transformation services.

  Сакате да дознаете повеќе за овој производ?