Mike holding G7x mk III and surrounded by hills

#FreeYourStory

Добијте поголема слобода. Бидете првите кои ќе ги добиваат најновите вести за фотоапаратите и печатачите од Canon што ви овозможуваат да ги раскажете вашите приказни.

Ослободете ја вашата приказна

Споделете го вашиот поглед на светот и покажете ни како се изразувате преку фотографии, отпечатени материјали или видеоснимки. Станете дел од нашата заедница со користење на хаш-ознаката #FreeYourStory на Instagram.

Изберете го вашиот прв производ од Canon

Разгледајте ја нашата палета на фотоапарати и печатачи што ви овозможуваат да бидете креативни и да ја споделите вашата приказна на ваш начин.

Добијте инспирација

Станете дел од нашата заедница

Никогаш не пропуштајте ги најновите понуди, совети и водичи, вести и покани за локални настани од Canon.

Пријавете се веднаш