Canon Club

Martin Bissig Однапред поставени параметри за патувања

Подобрете ги вашите слики без напор, користејќи 5 однапред поставени параметри дизајнирани од амбасадорот на Canon. Разбудете ги вашите креативни инстинкти со Canon.

BACK IN TIME

Однапред поставениот параметар „Back in Time“ ќе ве транспортира во старовремската ера, доловувајќи го богатото минато на Шри Ланка во прекрасен црно-бел формат. Збогатете ги вашите фотографии со голем контраст и намерен шум, за да создадете дотраен изглед што шепоти приказни од далечните години. За да добиете оптимални резултати, применете преголема експозиција на вашите фотографии во Lightroom и погледнете како ќе се претворат во прекрасни и безвременски ремек-дела.

ПРЕД

ПОТОА

CALIFORNIA DREAMING

Уживајте во бесконечното калифорниско лето со однапред поставениот параметар „California Dreaming“. Овој дигитален волшебен прав ги збогатува вашите слики со топли и пастелни нијанси, за совршена рамнотежа помеѓу сјајната сончева светлина и меките сенки. Прифатете го опуштениот калифорниски стил на живеење со секое кликнување и претворете ги вашите фотографии во сончеви слики од препознатливиот западен брег.

ПРЕД

ПОТОА

DUSTY DAYS

Уживајте во сончевата пустинска убавина на Саудиска Арабија со однапред поставениот параметар „Dusty Days“. Оваа уникатна алатка ги збогатува вашите фотографии со топли и црвено-кафеави нијанси што се идеални за пејзажи, портрети и раскажување приказни. И покрај силната сончева светлина, „Dusty Days“ ќе се погрижи вашите слики да зрачат со огромната привлечност на пустинските пејзажи.

ПРЕД

ПОТОА

THE FREEZER

Впуштете се во визуелна авантура во леденото срце на Гренланд со однапред поставениот параметар „The Freezer“. Оваа уникатна алатка ги подобрува вашите фотографии со прекрасни бели тонови и светли тонови со силен контраст, а притоа ги зачувува живописните бои без прекумерно засилување на посветлите делови. Доловете ја суровата убавина на Арктикот каде што живописните бои танцуваат врз уметничко платно од чисти и ледени бели тонови.

ПРЕД

ПОТОА

THE PILGRIM

Надополнете ги вашите слики со духовната живописност на Тибет со однапред поставениот параметар „The Pilgrim“. Дизајниран да ги збогати боите и да ги отслика светлите нијанси на молитвените знамиња, античките живеалишта и раскошните дождовни шуми, овој однапред поставен параметар ги открива скриените детали во потемните снимки со професионално осветлени црни тонови. Уживајте во живописната палета на бои на Тибет и претворете ги вашите слики во детални и разнобојни хроники на мистичната земја.

ПРЕД

ПОТОА

Canon Ambassador Martin Bissig.

АМБАСАДОР НА CANON

Martin Bissig

Дознајте повеќе за кариерата на Martin и за опремата од Canon што ја користи.