Лого ознаки

ПРАВИЛА И УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ЛОГО ОЗНАКИТЕ НА CANON

Во согласност со сите правила и услови за употреба на лого ознаките на Canon наведени подолу, компанијата Canon ве овластува (индивидуално или како компанија) како новинар, компанија за печат или член на печатот да ги преземете и користите сите лого ознаки на Canon во Европа, Средниот Исток и Африка во нивната оригинална форма и на интернет само за новинарски цели што не се комерцијални и во следните медиуми:a) печатени медиуми (вклучувајќи и насловни страници на списанија),

b) телевизија,

c) онлајн медиуми и

d) весници.Canon го задржува правото за спречување на употребата на лого ознаките на Canon по своја желба, доколку смета дека таквата употреба не е во согласност со сите правила и услови за користење на лого ознаките на CanonПогледнете ги целосните правила и услови за користење на лого ознаките на Canon

Со преземање на сликите/лого ознаките од оваа веб-страница се согласувате дека преземањето и вашата употреба на тие слики/лого ознаки ќе бидат ограничени со правилата и условите за користење на лого ознакитеУпатства

Упатства за користење на логото на Canon

All Logos