ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Поголема брзина. Подобри перформанси.

Со брзина во основата, ова е фотоапарат без огледала што ја чекаа фотографите за вести и див свет.

Поголема брзина. Подобри перформанси.

Canon Camera

ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

ПОГОЛЕМА БРЗИНА ПОДОБРИ ПЕРФОРМАНСИ

Минливи моменти снимени со фотоапарат на начини што досега биле невозможни. Добредојдовте во иднината на акционата фотографија.

Инспиративни приказни и статии со EOS R3

Некои од водечките светски фотографи и филмаџии создадоа содржина за да покажат како EOS R3 им помага со поголема брзина и подобри перформанси лесно да фотографираат брзи акции. Откријте ги суптилните детали за неговата технологија и како карактеристиките на EOS R3 им помагаат на фотографите и филмаџиите да бидат чекор понапред.

Пријавете се веднаш

Бидете првите кои ќе добиваат новости за EOS R3 и бидете во тек со идните новости.