L-series EF lenses

Објективи RF

Разгледајте ја палетата составена од нова генерација на објективи EOS R дизајнирани за оптичко совршенство.

Објективи за нова ера

RF објективите нудат повисок квалитет и брзина со перформанси кои се оптимизирани за EOS R фотоапаратот. Тие се брзи и светли со уникатни квалитети кои нудат нови нивоа на интуитивна контрола.

Дознајте што е следно за објективите RF

Системот EOS R се проширува за да овозможи нови можности за фотографирање - дознајте за објективите RF што во моментот се во развој, а треба да се пуштат во продажба во 2020 година.

Откријте повеќе

Explore what’s next for RF lenses

Откријте го системот EOS R

Како резултат на тридецениските континуирани иновации во EOS, системот EOS R се базира на пионерскиот приклучок за објективи што нуди поголеми креативни можности и уште поинтуитивни начини на доловување на секој момент.

ОТКРИЈТЕ ПОВЕЌЕ

Discover Canon EOS R

Во рацете на професионалцитеEOS R веднаш им стана омилен на голем број професионални фотографи и сниматели. Откријте како тие го користат за да добијат слики и видеоснимки за кои мислеле дека не се возможни.

Погледнете ги сите написи

Може да ве интересира и...

Добијте инспирација, пријавете се веднаш

Не пропуштајте ги никогаш најновите понуди од Canon, совети и водичи, вести и покани за локални настани.

Пријавете се веднаш