LEGRIA HF R88

Canon LEGRIA HF R88

Удобно снимање и споделување драгоцени спомени со неверојатен HD квалитет со оваа моќна видеокамера со опции за поврзување, напреден зум до 57x и широк агол.

Галерија

Лесно доловувајте драгоцени семејни моменти со извонреден квалитет

Удобно снимање и споделување драгоцени семејни моменти користејќи ја оваа компактна видеокамера со опции за поврзување, напреден зум до 57x, широкоаголен адаптер и издржлива батерија. Моќни технологии што автоматски создаваат прекрасни резултати.

Погледни целосни спецификации

LEGRIA HF R88

Погледнете ги сите функции

Спецификации

icon

Full HD 1080p

icon

Напредно зумирање

icon

Оптичка интелигентна стабилизација на слика

icon

Снимање на забавени и забрзани видео снимки

icon

Помош за обликување на кадарот

icon

Вграден WiFi за едноставна далечинска контрола

icon

Поедноставете го споделувањето

Погледнете ги сите спецификации

LEGRIA HF R88
LEGRIA HF R88

Што содржи кутијата

LEGRIA HF R88 од Canon

Компактен адаптер за напојување CA-110E

Батерија BP-727

USB кабел

Мини HDMI кабел

Широк приклучок WA-H43

Поврзани производи