PIXMA TS5350 Series HeroComposite
Blank-Rect Image

Canon PIXMA TS5350 Series

Овозможувајќи брзо поврзување со паметни уреди, овој модерен и елегантен 3-во-1 повеќефункционален уред е идеална алатка за креирање и креативни проекти, но и совршен партнер за печатење за вашиот паметен телефон.

Галерија

Минималистички дизајн со креативни функции

Налепници, магнети и модели - разбудете ја креативноста со огромен избор на медиуми и апликации. Одликувајќи се со лесно поврзување, практичен OLED-екран, LED-лента за статус и првокласни картриџи FINE, овој модерен печатач нуди многубројни функции за контрола преку паметни телефони.

Погледни целосни спецификации

Canon PIXMA TS5350 Series

Прилагодете го по ваша желба со серијата PIXMA TS5350 од Canon

Трансформирајте го вашиот следен проект со Easy-PhotoPrint Editor, Creative Park и Message In Print и обидете се да печатите врз леплива хартија, двострана мат хартија и хартија за пренос на слики со пеглање.

Интелигентни и со можност за поврзување

Печатете, скенирајте, копирајте и поврзете се на Facebook, Instagram и други сметки на Cloud** преку вашиот паметен телефон и апликацијата Canon PRINT или, пак, печатете без апликации со AirPrint (iOS) и Mopria (Android).

Преземете од App Store

Преземете од Google play

PIXMA TS5350 Series Connectivity RGB

Ослободете ја креативноста

Користете ги 45-те вградени шаблони на печатачот за да дизајнирате колажи или сопствена украсна хартија. Бидете креативни со апликацијата Easy-PhotoPrint Editor од Canon наменета за iOS или Android.

Преземете од App Store

Преземете од Google play

PIXMA TS5350 Series PINK Lifestyle 03

Главни спецификации

XL inks

Врвни резултати

Картриџи FINE со мастило ChromaLife100

Rear Paper Feeding

Безжично поврзување

Апликација Canon PRINT, AirPrint (iOS) и Mopria (Android)

Quiet mode

Користење различни медиуми

2-насочно снабдување со хартија

My Image garden

Заштеда на хартија

Автоматско 2-страно печатење

FINE cartridge

Едноставна контрола

OLED-екран од 1,44", копче QR, Wireless Connect

Borderless printing

Брза проверка на статусот

LED-лента за статус

Auto power off

Лесно полнење хартија

Автоматско откривање на ширината на хартијата

Image

Печатење фотографии без рабови

Фотографии без рабови од 4x6" за само 36 секунди

Погледнете ги сите спецификации

pixma TS5350
PIXMA TS5350

Што содржи кутијата

Целосна опрема за започнување на вашата креативна авантура:

Сè-во-едно печатач - серија PIXMA TS5350

Картриџи FINE

Кабел за напојување

CD-ROM за поставување

Прирачници

Замислете што може да направите

Сега е време да направите многу повеќе од само печатење. Изненадете се себеси и останатите со работите што можете да ги создадете со помош на вашиот печатач PIXMA од Canon.

Дознајте повеќе

OPP_960x960

Регистрирајте се и добијте уште повеќе од вашиот печатач!

Добивајте поени и освојувајте награди додека печатите со оригиналните мастила од Canon. Можна е достава на мастила директно до вашата врата кога ќе ви требаат…

Регистрирајте се веднаш за да дознаете повеќе.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Производите од Canon го вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолабораториски квалитет во секое време.

Слични производи

*Некои бои на модели може да бидат недостапни во вашиот регион.

**Скенирањето кон Cloud е достапно само за корисници на оригинални мастила од Canon.