PIXMA printers make it easy to connect and print wirelessly using multiple devices.
alt text goes here

Лесно
поврзување

Печатачите PIXMA го олеснуваат безжичното печатење и поврзување со повеќе уреди.

Паметен начин за печатење и скенирање

Дознајте колку е едноставно да печатите и да скенирате безжично користејќи ги вашите паметни уреди со iOS или Android и бесплатната апликација Canon PRINT.

Преземете од App Store
Преземете од Google play

Погледнете колку е лесно да го поставите вашиот печатач

Set up/register up to 10 printers using the Canon PRINT app and share them among multiple users

Апликацијата Canon PRINT ви овозможува брзо да поставите и регистрирате максимум 10 печатачи што лесно ќе ги споделите со повеќе корисници.

Погледни видеозапис

Погледнете колку е лесно да поврзете мобилни уреди и да печатите од нив

Easy to use a PIXMA printer to print documents and photos from their mobile devices

Со печатачите PIXMA сите можат лесно да печатат документи и фотографии од нивните мобилни уреди, благодарение на едноставното безжично поврзување.

Погледни видеозапис

Погледнете како да направите PDF документи со слики од екранот

Easy using the Smartphone Capture and Copy function in the Canon PRINT app

Снимањето слики од документите со камерата на вашиот паметен телефон е едноставно со функцијата Smartphone Capture and Copy (Сними и копирај во паметен телефон) во апликацијата Canon PRINT.

Погледни видеозапис

Регистрирајте и поврзувајте уреди со вашиот печатач преку Bluetooth®

Connect quickly to your smart device using the Canon PRINT app

Печатачите PIXMA со Bluetooth® технологија ви овозможуваат брзо поврзување со вашиот паметен уред преку апликацијата Canon PRINT.

Погледни видеозапис

Погледнете како изгледа брзо безжично печатење

Scanning from PIXMA to mobile device or cloud services is a breeze using the Canon PRINT app

Скенирањето од вашиот уред PIXMA кон мобилен уред или услугите Cloud** е многу лесно со помош на апликацијата Canon PRINT. Треба само да се поврзете, да изберете и да скенирате.

Погледни видеозапис

Погледнете како да печатите од популарни апликации

Print favorite stories from social media sites in seconds with PIXMA Cloud link

Печатете ги омилените приказни од социјалните медиуми како што се Instagram или Facebook, директно од екранот на печатачот и за неколку секунди со PIXMA Cloud link.

Погледни видеозапис

Едноставно печатење и скенирање преку Cloud

Уживајте во слободата за печатење од, како и скенирање кон, популарните услуги Cloud** - директно од печатачот или преку паметен уред со апликацијата Canon PRINT, без потреба да користите компјутер.

Паметно печатење за неколку секунди

Печатете безжично преку вашиот паметен телефон за неколку секунди - без да преземате апликации - благодарение на поддршката за Apple AirPrint, Mopria за Android и Windows 10 Mobile.

Instantly print wirelessly to your smart device - without downloading any apps

Споделувајте фотографии на уникатен начин

Апликацијата Message in Print од Canon нуди креативен начин за споделување фотографии со прилагодени пораки за изненадување. Вметнете невидливи информации или податоци како видео содржини, музика или текст во отпечатената порака.

Преземете од App Store
Преземи од Google play

Canon’s Message in Print iPhone app is a creative way

Поддршка

*Опремен со Bluetooth® технологија (печатењето и скенирањето преку Bluetooth е достапно само кај уреди со Android). Нема гаранција дека функциите што се достапни преку Bluetooth и апликацијата Canon PRINT Inkjet/SELPHY ќе функционираат кај сите паметни телефони со Android. Зборот во ознаката Bluetooth® и лого ознаките на Bluetooth® се регистрирани заштитни знаци во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секое користење на тие знаци од страна на Canon Inc. е дозволено со лиценца. Другите заштитни знаци и заштитни имиња им припаѓаат на нивните сопственици.

**Скенирањето кон Cloud е достапно само за корисници на оригинални мастила од Canon.

***Потребна е интернет врска и апликацијата Message In Print што ќе биде бесплатно достапна на App Store од средината на октомври 2017 година. Компатибилност со iPhone 6 или понови уреди што користат iOS 9.0 или понова верзија. Вашиот уред мора да биде поврзан на активна мрежа со можност за безжично поврзување. Оригиналните содржини треба да се создадат со апликацијата/услугата Message In Print, да се отпечатат со компатибилен печатач од Canon издаден во август 2009 година или понов, а потоа да се достават на примателот што ќе ги гледа сликите и содржините преку компатибилната апликација Message In Print на својот компатибилен уред. Во компатибилните големини на хартија спаѓаат само 4” x 6” и 5” x 5”, а во компатибилните типови на медиуми спаѓаат само оригиналните фотохартии од тип сјајна, полусјајна, со текстура и мат од Canon. Можно е да има одредени исклучоци.