Canon PIXMA TS3350 Series

Серија PIXMA TS3350

Овој сè-во-едно уред е достапен, стилски, функционален и нуди различни опции за поврзување, па затоа е неопходна алатка за печатење остри документи и фотографии без рабови со големина до 5”x7".

Галерија

Многу повеќе од повеќефункционален уред

Серија PIXMA TS3350 е компактен, достапен и повеќенаменски уред што нуди беспрекорно безжично поврзување, практичен еднобоен LCD-екран од 1,5" и картриџи FINE со XL-опции за печатење документи со остар текст и живописни фотографии без рабови со големина до 5”x7”.

Погледни целосни спецификации

Canon PIXMA TS3350 Series

Погледнете ги сите функции

Спецификации

FINE cartridge

Практичен квалитет

Картриџи FINE со XL-опции

Wirless printing

Поврзување без напор

Апликација Canon PRINT, AirPrint (iOS) и Mopria (Android)

Pixma cloud link

Поврзување со Cloud

PIXMA Cloud Link преку апликацијата Canon PRINT*

Rear paper feed

Едноставно полнење

Снабдување со хартија од задната страна

1.5” LCD

Брза проверка на статусот

LCD-екран од 1,5”

Auto power on

Заштеда на енергија

Функција за автоматско вклучување/исклучување

Sharp black text

Остри и јасни резултати

Документи со остар текст

Borderless photos

Фотографии без рабови

Фотографии без рабови со големина до 5”x7"

Погледнете ги сите спецификации

Canon PIXMA TS3350 Series
PIXMA TS3340

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за брзо поврзување:

Сè-во-едно печатач - серија PIXMA TS3350

Картриџи FINE

Кабел за напојување

CD-ROM за поставување (CD само за Windows)

Упатства и други документи

Регистрирајте се и добијте уште повеќе од вашиот печатач!

Можна е достава на мастила директно до вашата врата кога ќе ви требаат…

Регистрирајте се веднаш за да дознаете повеќе.

Print Rewards & Easy Ink Delivery Reminders

Производите од Canon го вадат најдоброто од нив

Користењето на мастилата и хартиите од Canon во комбинација со вашиот печатач од Canon ви дава исклучителни резултати со фотолабораториски квалитет во секое време.

Слични производи