CANON POWERSHOT G7 X MARK III
Blank-Rect Image

Canon PowerShot G7 X Mark III

PowerShot G7 X Mark III е идеален за видеоблогери, блогери и сите кои објавуваат содржини на интернет и може да ви помогне да изгледате најдобро од сите со извонредни 4K-видеозаписи, голем сензор од тип 1 и фотографии со 20,1 мегапиксели - сето тоа сместено во уред со неверојатно пренослив дизајн што може да го носите насекаде.

Пренесете ја вашата креативност

Создавајте содржини што ги надминуваат очекувањата и квалитетот што сте навикнати да го добивате од вашиот паметен телефон. Неверојатни 4K-видеоснимки, раскошни фотографии од 20,1 мегапиксели и фотографирање со голема брзина што ги замрзнува краткотрајните моменти.

Погледни целосни спецификации

CANON POWERSHOT G7 X MARK III

Преземете го најновиот фирмвер за G7 X Mark III за да го извлечете максимумот од вашиот фотоапарат

Одете на нашата веб-страница за поддршка за инструкции од типот чекор-по-чекор за инсталирање на најновото ажурирање на фирмверот

ПОСЕТИ ЈА ВЕБ-СТРАНИЦАТА ЗА ПОДДРШКА

CANON POWERSHOT G7 X MARK III

Видеоблог за Isle of Skye на MikeVisuals

Погледнете како Mike Gray го користеше PowerShot G7 X Mark III за да го создаде неговиот видеоблог за патувања

Погледни видеозапис

Галерија

Спецификации

4K-видеоснимки и влез за микрофон од 3,5 mm

Раскажете ја вашата приказна со видео

Full HD-видеоснимки со 120 fps

Порамномерни и подетални забавени движења

24 mm, зум до 4,2x

Широкоаголен зум и f/1,8-2,8 во компактно куќиште

CMOS-сензор од тип 1,0 со подредена структура и 20,1 мегапиксели

За врвен квалитет на слика

Екран што се закосува нагоре

За автопортрети и фотографирање од низок агол

Bluetooth и Wi-Fi

Постојано активна врска со вашиот паметен уред

Проследување во живо на YouTube

Поврзете го во мрежа и проследувајте во живо на вашиот канал на YouTube

Полнење преку USB

Практично полнење каде и да сте

Погледнете ги сите спецификации

Canon PowerShot G7 X Mark III
Прилагодете го PowerShot G7 X Mark III по ваша желба

Прекрасни видеозаписи што ќе им се допаднат на вашата публика

Импресионирајте со 4K-острина и голема стапка на слики од 120 fps. Приклучокот за микрофон ви овозможува да снимате кристално чист звук, а опциите за поврзување со паметни телефони го олеснуваат објавувањето.

CANON POWERSHOT G7 X MARK III

Создавајте содржини на ваш начин

PowerShot G7 X Mark III ви овозможува да бидете креативни на полесен начин. Без разлика дали снимате портрети, автопортрети, панорами или храна, сензорот со 20,1 мегапиксели ќе ви понуди извонредни резултати.

КРЕАТИВНИ СОВЕТИ ЗА СНИМАЊЕ ВИДЕОБЛОГОВИ

Истакнете се од конкуренцијата што користи паметни телефони

Привлечете го вниманието на вашата публика со мала длабочина на полето што ќе го нагласи вашиот субјект. Видеоснимките и фотографиите снимени при слаба осветленост се полни со детали и амбиентално чувство.

Vlogging cameras from Canon

Фотоапарати за снимање видеоблогови од Canon

Кој ве гледа? Зголемете го бројот на следбеници со одлични содржини снимени со уред од Canon што е идеален за снимање видеоблогови насекаде.