Blank-Rect Image

Статив со држач HG-100TBR од Canon

Снимајте сигурно и бидете креативни со овој уникатен статив со држач, далечинска контрола, прилагодлива глава и врвна ергономија, што е дизајниран за стабилно снимање.

Мал, стабилен и многу флексибилен

Снимајте видеоснимки и фотографии на нови динамички начини со помош на овој рачен статив со држач и безжичен далечински управувач за одлично креативно користење.

Фотоапаратот и микрофонот се продаваат посебно

Погледни целосни спецификации

tripod grip HG-100TBR tri thefront body bre1 front g7xmkiii plate

Погледнете ги сите функции

Главни спецификации

Лесно држење

Лесно ракување

Компактна големина

Дизајн со мала тежина

Прилагодлив приклучок за фотоапарати

Отстранлив далечински управувач BR-E1

Погледнете ги сите спецификации

tripod grip HG-100TBR grip the front body
tripod grip HG-100TBR allinone all back body

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за стабилно снимање со една рака кога сте во движење.

Статив со држач HG-100TBR

Безжичен далечински управувач BR-E1

Ременче за на зглоб

Приклучок за микрофон L

Приклучок за микрофон S

Прирачник со инструкции

Гаранција

Слични производи