Стерео микрофон DM-E100 од Canon

Подобрете ги вашите видеоснимки со малиот и практичен микрофон што нуди стерео звук со мал шум.

Мал микрофон - моќен звук

Исполнете ги вашите видеоснимки со кристално чист стерео звук со овој висококвалитетен и лесен микрофон што се приклучува директно во компатибилен фотоапарат од Canon.*

* Проверете дали вашиот фотоапарат е компатибилен.
Фотоапаратот и објективот се продаваат посебно.

Погледни целосни спецификации

directional microphone

Погледнете ги сите функции

Главни спецификации

Дизајн со електрет кондензатор за стерео звук

Напојување преку приклучување (се напојува од фотоапаратот)

Приклучок за галантерија со прстен за прицврстување

Крзнена
заштита од ветар

Звук со фреквентен опсег од 100 Hz до 10 kHz

Еднонасочен звук од 120 степени

Компактен и лесен

Поврзување преку аудио приклучок од 3,5 mm

Погледнете ги сите спецификации

Stereo microphone

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за снимање висококвалитетен звук во движење.

Стерео микрофон DM-E100

Заштита од ветар за стерео микрофонот DM-E100

Прирачник со инструкции

Гаранција

Слични производи