Картриџи за мастило за MAXIFY

Мастилото со голема густина и двојна отпорност кое го користат печатачите MAXIFY претставува новоразвиена формулација на мастило со пигмент која е специјално оптимизирана за деловно печатење. Комбинацијата од DRHD мастила и технологијата FINE на Canon им овозможува печатење документи во боја со професионален квалитет и продуктивни брзини на малите и домашните канцеларии.

[MASTER] Image_DRHD-лого

Функции за печатење со деловен квалитет

Заштедете пари на мастило

[MASTER} Image_XL-мастила

XL резервоарите за мастило за голема потрошувачка печатат документи во боја со мали трошоци по страница. Опцијата за мултикомплетот со 4 бои содржи цел комплет резервни мастила за уште подобри резултати во однос на цената.

Дали барате мастила?

Пронајдете го вистинскиот резервоар со мастило или мулти-комплет за вашиот деловен печатач MAXIFY со нашиот пребарувач на потрошни материјали

Одете во нашиот пребарувач на мастила