Печатачи за мали канцеларии

Canon MAXIFY GX1040

Префрлете ја канцелариската работа во домот со овој компактен 3-во-1 печатач MegaTank. Печатете висококвалитетни деловни документи во големи количини и со голема брзина користејќи евтини шишиња со мастило за дополнување.

 • Продуктивност со канцелариски квалитет во домот

  Печатете деловни документи со брзина до 15 слики/мин. (црно-бело) и 10 слики/мин. (во боја)1 или скенирајте директно кон мрежни папки и е-пошта за непрекинати работни процеси.

 • Се вклопува во вашиот живот

  Печатачот може да го ставите во мали простории или до ѕидови благодарение на неговиот дизајн за ракување од предната страна со лесен пристап. Тој нуди практично користење со LCD-екран од 2,7” што се закосува, светилка за статус и интуитивен кориснички интерфејс.

 • Печатете, скенирајте и копирајте без пауза

  Автоматско 2-страно печатење без иритирачко полнење хартија благодарение на предната касета за 250 листови. Картриџот за одржување што можат да го менуваат корисниците ќе ви овозможи непрекинати работни процеси за печатење.

 • Шишиња со мастило по достапна цена

  Евтините шишиња за дополнување придонесуваат за печатење големи количини по достапна цена. Печатете до 3.000 листови со едно шише со црно мастило или до 3.000 листови со цел комплет мастила.2

 • Издржливи отпечатени материјали со деловен квалитет

  Печатете материјали со деловен квалитет, одлична читливост и отпорност на избледување, вода, маркери и пренесување, со голема брзина и во голем обем.

 • Едноставно и безбедно

  Заштитете ги најважните податоци со едноставни и лесно достапни поставки за безбедност што можете лесно да ги прилагодите според опкружувањето.

 • Спецификации

  • Повеќефункционални

   Wi-Fi, печатење, скенирање, копирање и Cloud

  • Технологија за печатење

   Печатач со резервоари за мастило што се дополнуваат

  • Големи брзини на печатење

   15 слики/мин. (црно-бело); 10 слики/мин. (во боја)

  • Обем на отпечатени страници:

   3.000 страници (црно-бело); 3.000 страници (во боја)

  • Екран

   LCD-екран на допир од 2,7”

  • Поврзување

   USB, Wi-Fi и етернет

  • Капацитет за обична хартија

   Касета за 250 листови

  Што содржи кутијата

  • MAXIFY GX1040

  • 4 шишиња со мастило за голема потрошувачка (1x црна боја и 1 x Ц/М/Ж)

  • Кабел за напојување

  • Упатства и други документи

  • CD-ROM за поставување (CD само за Windows)

  Слични производи

  1. Брзината на печатење A4 документи на обична хартија се мери врз основа на просекот од ESAT во тестот за категорија канцеларии со ISO/IEC 24734 стандард.
  2. Потрошувачката на страници претставува вредност што е пресметана врз основа на посебен метод за тестирање на Canon, користејќи ја симулацијата за континуирано печатење и табелата ISO/IEC 24712 со резервни резервоари за мастило по почетното поставување.