Целосно решение за мали канцеларии

MB5450 од серијата MAXIFY е вашиот идеален избор за ефикасно печатење во мали канцеларии, без намалување на перформансите, квалитетот или сигурноста. Благодарение на високиот квалитет, мастилата отпорни на маркери, можноста за поврзување преку Wi-Fi и етернет и двостраното скенирање во едно поминување, ќе можете да печатите големи количини со најголема брзина досега.

Погледнете ги функциите на MB5450 од серијата MAXIFY во пракса

Брзо печатење и скенирање

Canon MB5450-quick first print

Брзо печатење и скенирање

Брзото печатење на првата страница придонесува за многу кратко време за печатење на првата страница (FPOT), прибл. 6 секунди во црно-бел формат. Исто така, можете брзо да ги скенирате и двете страни на документите со помош на двостраниот автоматски механизам за снабдување со документи (ADF) во едно поминување.

Погледни видео запис

Поврзување

Printer Series connectivity

Поврзување

Апликацијата Canon PRINT за iOS и Android ви овозможува да печатите и скенирате преку Wi-Fi мрежа. MAXIFY Cloud Link, пак, ви овозможува да печатите од и да скенирате кон популарни Cloud услуги, вклучувајќи ги Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive и Concur.

Погледни видео запис

Зголемете ја продуктивноста

Printers productivity

Зголемете ја продуктивноста

Со капацитет од 500 листови и опции за резервирање задачи, Somers 2 Mk II поддржува повеќе корисници во динамичните деловни опкружувања.

Погледни видео запис

Економичен

MB5450 Series economical printing

Економичен

Благодарение на малата потрошувачка на енергија, малите трошоци по страница, печатењето голем обем на страници (2.500 црно-бели и 1.500 во боја) и мултикомплетите со мастила, ќе работите на најекономичен можен начин.

Погледни видео запис

Далечинско управување

Series remote management

Далечинско управување

Со можностите за далечинско управување можете лесно да ги извршувате функциите за одржување и следење, како што се известувањата за нивоата на мастилата, за непрекинато и ефикасно деловно работење.

Погледни видео запис
Dual resistant high density ink

Висококвалитетни отпечатени материјали, во секое време

Мастилото со голема густина и двојна отпорност е специјално дизајнирано за деловно печатење. Ова висококвалитетно мастило ви нуди живописни бои, длабоки црни тонови и остар текст, без да се грижите за замачкување.

Едноставно користење, едноставна продуктивност

Големиот екран на допир во боја од 8,8cm нуди лесен пристап до сите функции на MB5450 од серијата MAXIFY. Освен со механизам за снабдување со голем капацитет од 500 листови, механизам за автоматско снабдување со документи за 50 листови и двострано печатење, MB5450 од серијата MAXIFY поддржува и различни видови и големини на хартија – од обична A4 хартија, па сè до етикети, пликови, фотохартија и двострано копирање на документи за идентификација – за да ги олесни секојдневните задачи за печатење во канцеларијата.

Мали работни трошоци

Со MB5450 од серијата MAXIFY можете да добиете врвен квалитет за печатење, по достапна цена. Благодарение на малата потрошувачка на енергија, во комбинација со мастилата што овозможуваат печатење на 2.500 црно-бели страници и 1.500 страници во боја, потребата за замена на картриџите се појавува на значително подолг временски период.

Canon xl ink

Едноставен за управување и одржување

Simple network management protocol

Simple Network Management Protocol (SNMP) ви овозможува да го интегрирате печатачот на вашето работно место, за да можете лесно да го користите како дел од динамичните деловни опкружувања. MB5450 од серијата MAXIFY ви го овозможува тоа преку можноста за следење на историјата на користење, нивоата на мастилата, статусот на грешка и бројот на страници кај сите печатачи во вашата мрежа. Освен тоа, ќе можете и да ги филтрирате IP адресите за да го ограничите пристапот за печатење и да овозможите безбедно скенирање кон е-пошта.

Спецификации

Време за црно-бело печатење на првата страница од 6 секунди

Скенирање на двете страни на документот

Автоматско копирање на повеќе страници

Безжично користење и споделување

Продуктивно ракување со хартијата.

Екран на допир од 8,8 cm (3,5”) кој е практичен за користење

Вчитување документи на Cloud услуги

Можност за поврзување на паметен телефон и таблет уред

Модели во оваа серија*

MAXIFY MB5450
MAXIFY MB5455
* некои модели се достапни само во одредени продавници.

Дополнителна опрема

Може да ви се допадне и следното...