MAXIFY GX2040
Ново

Печатачи за мали канцеларии

Canon MAXIFY GX2040

Донесете го канцелариското доживување дома со овој компактен 4-во-1 печатач MegaTank. Брзо печатете голем обем висококвалитетни деловни документи со достапна замена за шишињата со мастило.

Главни придобивки

 • MAXIFY GX2040

  Продуктивност со канцелариски квалитет во домот

  Печатете деловни документи при големи брзини од 15 слики/мин. (црно-бело) и 10 слики/мин. (во боја)1, или скенирајте директно кон мрежни папки и испратете ги по е-пошта за вашите колеги да имаат моментален пристап.

 • MAXIFY GX2040

  Се вклопува во вашиот живот

  Поставете го печатачот во компактен простор или до ѕидот поради дизајнот за целосно користење од предната страна за лесен пристап. Едноставен за користење со LCD-екран од 2,7" што се закосува, статусно светло и интуитивен UI.

 • MAXIFY GX2040

  Печатете, скенирајте и копирајте без пауза

  Автоматско 2-страно печатење без здодевно дополнување хартија поради предната касета со 250 листови. Со картриџ за одржување што може да се замени од корисникот, можете да гарантирате дека вашиот работен процес никогаш нема да биде прекинат.

 • MAXIFY GX2040

  Шишиња со мастило по достапна цена

  Економични шишиња што може да се дополнуваат, поради кои печатењето во голем обем е достапно. Печатете до 3.000 листови од едно шише со црно мастило или најмногу 3.000 листови од целосен комплет мастила.2

 • MAXIFY GX2040

  Издржливи отпечатени материјали со деловен квалитет

  Уживајте во отпечатени материјали со деловен квалитет со одлична читливост и отпорност на избледување, вода, маркери и префрлување, испорачани брзо и во голем обем.

 • MAXIFY GX2040

  Едноставно и безбедно

  Одржувајте ја безбедноста на вашите најважни податоци со едноставни безбедносни поставки што се лесни за управување и може без напор да се приспособат кон вашето опкружување.

 • Спецификации

  • multi-function_key-specs_01.png

   Повеќефункционални

   Wi-Fi, печатење, скенирање, копирање, испраќање по факс и Cloud

  • adf_key-specs_02.png

   ADF

   Автоматски механизам за снабдување со документи, за 35 листови

  • print-technology_key-specs_03.png

   Технологија за печатење

   Печатач со резервоари за мастило што се дополнуваат

  • fast-print-speeds_key-specs_04.png

   Големи брзини на печатење

   15 слики/мин. (црно-бело); 10 слики/мин. (во боја)

  • page-yield_key-specs_05.png

   Потрошувачка на страници

   3.000 страници (црно); 3.000 страници (во боја)

  • display_key-specs_06.png

   Екран

   LCD-екран на допир од 2,7”

  • connectivity_key-specs_07.png

   Поврзување

   USB, Wi-Fi и етернет

  • plain-paper-capacity_key-specs_08.png

   Капацитет за обична хартија

   Касета за 250 листови

  MAXIFY GX2040

  Што содржи кутијата

  • MAXIFY GX2040

  • 4 шишиња со мастило за голема потрошувачка (1 x црна боја и 1 x C/M/Y)

  • Кабел за напојување

  • Упатства и други документи

  • CD-ROM за поставување (CD само за Windows)

  Слични производи

 • Печатачи за мали канцеларии

  MAXIFY GX1040

  Бидете продуктивни во домот со овој брз, компактен, практичен и економичен 3-во-1 печатач со резервоари за мастило што се дополнуваат.
 • Печатачи MegaTank

  MAXIFY GX3040

  Малиот 3-во-1 деловен печатач што овозможува огромна заштеда
 • Печатачи MegaTank

  MAXIFY GX4040

  Малиот 4-во-1 деловен печатач што овозможува огромна заштеда
  1. Брзината на печатење A4 документи на обична хартија се мери врз основа на просекот од ESAT во тестот за категорија канцеларии со ISO/IEC 24734 стандард.
  2. Потрошувачката на страници претставува вредност што е пресметана врз основа на посебен метод за тестирање на Canon, користејќи ја симулацијата за континуирано печатење и табелата ISO/IEC 24712 со резервни резервоари за мастило по почетното поставување.
  3. Сите податоци се основаат врз стандардните методи за тестирање од Canon, освен ако не е поинаку назначено.
   Подлежи на промена без претходно известување.