shooting with a canon compact camera

Фотоапарати PowerShot и IXUS

Разгледајте ја целосната палета на компактни дигитални фотоапарати од Canon: стилски, опремени со голем број функции и изработени за долготрајна употреба.

PowerShot серија G

Извонредни перформанси и напредни функции, како и потполно рачна контрола за сериозни фотографи.

PowerShot серија SX

Фотоапаратите PowerShot SX со моќен оптички зум во компактно пакување создаваат прекрасни резултати независно од вашите вештини.

Серија N PowerShot

PowerShot N ви нуди креативност без напор и слики со врвен квалитет, како и прекрасен уникатен симетричен дизајн на куќиштето кој овозможува ракување во секоја насока.

IXUS

IXUS нуди извонреден стил и напредна технологија сместена во многу тенко куќиште - за да оставите впечаток со секоја слика што ќе ја снимите.

Серија D на PowerShot

Цврсто изградени и водоотпорни за да можете да ја снимите секоја екстремна авантура и сите подводни моменти со врвен квалитет.