PowerShot SX730 HS

Canon PowerShot SX730 HS

Снимајте извонредни слики кога сте во движење со помош на овој фотоапарат кој е практичен за патувања и се одликува со џебна големина, голем зум до 40x, опции за поврзување и разновидни опции за креативна контрола.

Галерија

Совршен фотоапарат со џебна големина за сите патувања

Понесете доволно моќ и разновидни опции на сите патувања. Овој фотоапарат со опции за лесно поврзување со паметни телефони кој е практичен за патување ви нуди објектив со огромен зум до 40x и широк агол од 24 mm со џебна големина – за извонредни слики и Full HD видеоснимки исполнети со далечни детали во текот на денот или ноќта.

Погледни целосни спецификации

PowerShot SX730 HS

Погледнете ги сите функции

Спецификации

24mm 40x zoom

Извонреден широкоаголен зум до 40x во компактно куќиште

20.3MP

CMOS сензор со 20,3 мегапиксели

Full HD movies 60p

Појасни и пореалистични видеоснимки со брзи движења

Intelligent IS

Стабилни слики и видеоснимки во секоја прилика

Tilt screen 180 degrees up

Екран што се закосува нагоре за автопортрети и фотографирање од низок агол

Bluetooth

Постојана врска помеѓу фотоапаратот и паметниот уред

Wi-Fi & NFC

Безжично споделување и правење резервна копија на слики

USB Charging

Практично полнење преку USB кабел

Погледнете ги сите спецификации

PowerShot SX730 HS
What's in the box

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за доловување прекрасни детали додека патувате - додајте само мемориска картичка и торбичка за фотоапарати

Дигитален фотоапарат PowerShot SX730 HS

Ременче за на зглоб WS-800

Батерија NB-13L

Полнач за батерии CB-2LHE

AC кабел

Комплет со упатство за користење

Поврзани производи

* Поврзувањето преку Wi-Fi и функциите се различни во зависност од моделот и регионот.

** Зборот во ознаката Bluetooth® и лого ознаките на Bluetooth® се регистрирани заштитни знаци во сопственост на Bluetooth SIG, Inc. и секое користење на тие знаци од страна на Canon Inc. е дозволено со лиценца. Другите заштитни знаци и заштитни имиња им припаѓаат на нивните сопственици.