Fashion look photography

Canon IXUS 190

Стилски и извонредно тенок фотоапарат со опции за поврзување и зум до 10x за едноставно фотографирање, прекрасни резултати и лесно споделување каде и да одите

Галерија

Практично поврзување, врвен квалитет без напор и извонредно тенок стил

Овој IXUS со сензор од 20,0 мегапиксели е извонредно тенок, стилски и практичен за поврзување и овозможува полесно доловување и споделување на прекрасни фотографии и HD видеоснимки. Уживајте во едноставно насочување и фотографирање без напор, повеќенаменски објектив со зум до 10x и интелигентна стабилизација на слика

Погледни целосни спецификации

IXUS 190 BK FRT Flipped

Погледнете ги сите функции

24mm 10x zoom

Долготраен квалитет од Canon

20x zoom plus

Зумирајте до 20x со одличен квалитет

20.0 MP

20 мегапиксели

Wi Fi & NFC

Поврзете се на едноставен начин, а потоа споделувајте или правете резервни копии безжично

Easy Auto

Едноставна и безгрижна контрола на фотоапаратот

Smart Auto 32 scenes

Автоматски режим со откривање на 32 видови на сцени

Date stamp

Додавајте ознаки со датум на сликите

Creative Filter

Разни ефекти за поголема креативност

Погледнете ги сите спецификации

IXUS-190-Silver-Top-lens-out_Crop
IXUS 190 BK WITB

Што содржи кутијата

Сè што ви е потребно за да добиете врвен квалитет без напор - треба да набавите само мемориска картичка и торбичка за носење

Дигитален фотоапарат IXUS 190

Ременче за на зглоб WS-800

Батерија NB-11L

Полнач за батерии CB-2LFE

AC кабел

Комплет со упатство за користење

Поврзани производи