EF-M-објективи

Преносливи и лесни објективи дизајнирани само за фотоапаратите EOS M.
Canon Camera

EF-M 32MM F/1.4 STM

Однесете го вашиот EOS фотоапарат без огледало на повисоко ниво со исклучително квалитетниот стандарден објектив.

Canon Camera
Раце кои држат фотоапарат EOS R од Canon и објектив RF 24-105mm F4-7.1 IS STM од Canon.

Можеме ли да ви помогнеме да го изберете вашиот следен објектив?

Нашата алатка за избирање објективи ќе ви ја прикаже целата наша палета на објективи и ќе ви помогне да го пронајдете објективот кој совршено ќе ви одговара вам и на вашиот фотоапарат EOS.

Добијте инспирација, пријавете се веднаш

Не пропуштајте ги никогаш најновите понуди од Canon, совети и водичи, вести и покани за локални настани.