Canon EF-M 32mm f/1.4 STM on the Canon EOS M50
Blank-Rect Image

Canon EF-M 32mm f/1.4 STM

Врвен стандарден објектив без огледало со висок оптички квалитет за портрети, луѓе и брзи спонтани моменти.

Снимајте и создавајте посебни моменти со овој висококвалитетен врвен објектив

EF-M 32mm f/1.4 STM е врвен примарен објектив од серијата EF-M наменет за портрети, спонтани моменти и композиции со пријатна природна перспектива и создаден да ја поттикне вашата креативност, нудејќи ви дискретни и моќни перформанси при снимањето слики со извонредни детали и јасност.

Погледни целосни спецификации

Canon EF-M 32mm f/1.4 STM front on

Дискретен примарен објектив

51 mm еквивалентна стандардна фокусна должина со широка решетка за креативно снимање при слаба осветленост.

A colourful sample shot using the Canon EF-M 32mm f/1.4 STM

Исклучително висок квалитет на оптиката

Асферичниот дизајн на објективот е составен од 14 елементи во 8 групи за одлични детали и острина низ целата површина.

Лесен и издржлив

Објективот е во чекор со сите EF-M оптики со истиот дизајн и дијаметар од 60,9 mm. Извонредната изработка и конструкција со металниот приклучок за објектив е показател за квалитетни перформанси.

Canon EF-M 32mm f/1.4 STM on the Canon EOS M50
All this with just one lens

Сето ова со само еден објектив

Амбасадорот Richard Walch на Canon ги сподели неговите совети за фотографирање портрети и пејзажи во прекрасното место Лофотен во Норвешка.

Погледни видеозапис

Moroccan tea pour shot using Canon EF-M 32mm f/1.4 STM

Тивкиот автоматски фокус е одличен за видеоснимки

STM автоматскиот фокус работи постабилно при снимање видеоснимки, за побавни промени во фокусирањето кои изгледаат порамномерно и поприродно.

Север или југ, сите страни посочуваат кон извонредните разновидни опции на EF-M 32MM F1.4 STM.

Во Норвешка, Richard појде во The Lofoten Seaweed Company за да го долови богатото изобилство на островите и локалните жители.

Во Маракеш, Richard снимаше портрети, пејзажи, снимки одблиску и видеозаписи при силна сончева светлина па сè до слаба осветленост.

Спецификации

51 mm еквивалентна фокусна должина

Максимална решетка од f/1,4

STM автоматски фокус

Super Spectra слој на објективот

Изборно сенило на објектив

Погледнете ги сите спецификации

Canon EF-M 32mm f/1.4 STM side profile

Награди

Слични производи