Canon Адаптер за монтирање EF-EOS M

Адаптер за монтирање EF-EOS M

Прикачете го секој објектив од огромната палета на EF и EF-S објективи од Canon на вашиот EOS M - вклучувајќи и специјални објективи како што се макро објективите и објективите за ефект на рибино око - со помош на овој мал и лесен адаптер за монтирање EF-M.

Придобивки

  • Мал и лесен адаптер за монтирање EF-M наменет за EOS M
  • Компатибилност со целосната палета
  • Отстранливо лежиште за статив

Детални карактеристики

Погледнете подетални информации за Canon Адаптер за монтирање EF-EOS M

Мал и лесен адаптер за монтирање EF-M


Мал и лесен, наменет за EOS M, адаптерот за монтирање EF-EOS M е практичен за носење, без разлика каде одите. Тој ви овозможува да го користите EF-M приклучокот на вашиот EOS M за да можете да го прикачите секој објектив од обемната палета на објективи за системот EOS од Canon - поврзувајќи ве со свет на креативни можности.

Компатибилност со целосната палета на EF и EF-S објективи од Canon


Надополнете го вашиот EOS M систем и откријте ја вашата креативност. Адаптерот за монтирање EF-EOS M ви нуди целосен пристап до палетата на EF и EF-S објективи од Canon, така што ќе можете да ги користите вашите постоечки објективи и да пробате некои нови за да ги добиете саканите снимки. Обемната палета содржи објективи за зумирање со фиксен фокус и опсег на фокусно растојание од 8mm до 800mm - за да можете да снимите сè, почнувајќи од неверојатни и широки пејзажи па сè до прекрасни телефото снимки од дивината во далечината. Исто така, можете да експериментирате и со специјалните објективи како што се макро објективите, кои ви овозможуваат да снимате врвни снимки одблиску од скриените детали во секојдневниот живот или, пак, објективите со ефект на рибино око кои ќе ви овозможат да создадете уникатни фотографски ефекти.

Отстранливо лежиште за статив


За да добиете совршено балансирање на вашиот фотоапарат додека снимате прекрасни слики со намалено заматување, адаптерот за монтирање EF-EOS M ви нуди и отстранливо лежиште за статив, кое ви овозможува да ги потпрете тешките објективи на статив.

Спецификации за производот

Дознајте повеќе за Canon Адаптер за монтирање EF-EOS M, неговите функции и можности.

Можеме ли да ви помогнеме да го изберете вашиот следен објектив?

Нашата алатка за избирање објективи ќе ви ја прикаже целата наша палета на објективи и ќе ви помогне да го пронајдете објективот кој совршено ќе ви одговара вам и на вашиот фотоапарат EOS.