ALL WEATHER & COMPACT BINOCULARS
alt text goes here

КОМПАКТНИ ДВОГЛЕДИ ОТПОРНИ НА СИТЕ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ

Водоотпорните двогледи за сите временски услови од Canon можат да ги издржат најлошите временски услови. Патувајте со лесен багаж со нашите компактни модели.

Двогледи што се отпорни на вода и сите временски услови

Изберете го нашиот врвен и водоотпорен двоглед 10x42L IS WP со оптика од серијата L на Canon или еден од моделите 18x50 IS AW и 15x50 IS AW што се отпорни на сите временски услови.

Идеален за надворешни активности

Овие издржливи двогледи се идеални за пловење на јахта или рибарење во секакви временски услови. Набљудувајте ги ѕвездите со нашите модели со најголем зум кои се отпорни на сите временски услови или изберете го преносливиот двоглед 10x42L IS WP за беспрекорно доживување при гледањето птици.

Ideal for outdoor activities

Доволно издржлив за секоја авантура

Модели што се отпорни на вода и лоши временски услови од Canon се одликуваат со уникатен држач за лесно држење во влажни услови и издржлив гумен слој што ќе ги издржи сите ваши авантури.

Rugged enough for every adventure

Одлична заштита од временски услови

Нашите двогледи отпорни на сите временски услови имаат заштита од временски услови според јапонските индустриски стандарди (JIS4), што значи дека се заштитени од прскање со вода. Нашите потполно водоотпорни двогледи (JIS7) може да издржат привремено потопување во вода на 1 метар под површината на водата во период од 5 минути.

Excellent weather sealing

Компактни двогледи, практични за носење

Нашите компактни двогледи нудат избор на повеќе степени на доближување: од 12x36 IS III до извонредно компактниот и лесен 8x25 IS.

Идеални за патување, настани и спорт

Нашите компактни и преносливи двогледи се совршени придружници за патување и може да се носат во мала торба за секогаш да ви бидат при рака. Идеални за значително доближување за време на спортски настани или концерти.

Ideal for travel, events and sports

Лесно и удобно ракување

Одлично балансираниот дизајн овозможува удобно и лесно користење. Големите и гумени заштитници за очи се прилагодуваат според вашиот вид, а корисниците кои носат очила можат лесно да го гледаат целото видно поле благодарение на соодветното растојание од окото до објективот.

Easy comfortable operation

Едноставна контрола на дофат на прстите

Уживајте во едноставна контрола на дофат на прстите со големи и лесно достапни копчиња за стабилизација на сликата и вртливо копче за рамномерно фокусирање што можат да се користат и со двете раце.

Simple fingertip control

Изберете го совршениот двоглед

Пронајдете го идеалниот двоглед според сцената до која сакате да се приближите.