IMAGE STABILISED BINOCULAR
alt text goes here

ДВОГЛЕДИ СО СТАБИЛИЗАЦИЈА НА СЛИКА
ДВОГЛЕДИ

Сите наши двогледи имаат стабилизација на слика за да можете удобно да ги препознавате и следите субјектите при голем степен на доближување во долги временски периоди.

Уживајте во неверојатно стабилен приказ

Оптичката стабилизација на слика од Canon ги открива и елиминира движењата за да овозможи неверојатно стабилен приказ и поголема удобност.

Гледајте јасна слика во движење

Двогледите со стабилизација на слика брзо и лесно ги елиминираат движењата кога сте во автомобил и брод во движење, тресењето на рацете, па дури и бавните повторливи движења при дишењето.

See clearly on the move

Следете предмети на едноставен начин

Лесно препознавање, набљудување и следење на предметите што се движат или летаат благодарение на поддршката за рамномерно поместување која го коригира тресењето додека го следите вашиот предмет.

Binocular Easily track your subjec
Watch how Powered IS works

Погледнете како функционира стабилизацијата на сликата при движење

Дознајте како поддршката за поместување ќе ви помогне да добиете јасен приказ на вашиот објект и постојано да го следите.

Погледни видеозапис

Удобно гледање во долги временски периоди

Со ефикасното елиминирање на тресењето можете удобно да го користите вашиот двоглед од Canon во долги временски периоди со помал замор на очите.

View in comfort for longer

Пронајдете го совршениот двоглед за вас

Изберете го двогледот од Canon што најмногу ви одговара според тоа што ве интересира да гледате или според видот на производот.