MAGNIFICATION EXPLAINED
alt text goes here

ДВОГЛЕДИ СО ЗУМ:
ОБЈАСНУВАЊЕ ЗА ДОБЛИЖУВАЊЕТО

Приближете се со изборот на двогледи што нудат доближување од 8x до 18x.

Што претставува доближувањето кај двогледите?

Колку поголемо доближување изберете, толку подалеку ќе можете да гледате и толку поголеми ќе изгледаат предметите.

Стабилен поглед при големо доближување

Благодарение на стабилизацијата на сликата, може да изберете двоглед со поголемо доближување и да уживате во стабилен поглед без да користите статив, а ќе можете и да гледате подолги временски периоди со поголема удобност.

Stable views at high magnification

Приближете се толку колку што ви е потребно

Без разлика дали сакате двоглед со доближување од 8x, 10x или 12x за гледање птици и патување или двоглед со поголемо доближување од 15x и 18x за гледање детали на голема оддалеченост и набљудување ѕвезди, двогледите со стабилизација на слика од Canon нудат одлична стабилност.

Get as close as you need

Добијте поширок приказ

Двогледите со помало доближување нудат пошироко видно поле, но тоа може да биде различно кај двогледите со исто доближување – на пр., 10x42 WP IS прикажува предмети со иста големина, но нуди поширока слика од опкружувањето во споредба со 10 x30 IS II.

See a wider view

Пронајдете го совршениот двоглед

Изберете го двогледот од Canon што најмногу ви одговара според тоа што ве интересира да гледате или според видот на производот.