ПЕЧАТАЧИ ЗА ПРОИЗВОДСТВЕНО И РЕКЛАМНО ПЕЧАТЕЊЕ

Дигитални машини за печатење во боја

Поставување нов стандард за квалитет на слика со извонредни
резултати слични на офсет печатење

Поврзан софтвер

Document process automation software on desktop

Софтвер за автоматизирање на обработката на документи

Забрзајте ги работните процеси, намалете ги трошоците и исполнете ги кратките рокови

Customer communication management software on desktop

Софтвер за управување со комуникациите со потрошувачите

Олеснете ги комуникациите со овие автоматизирани решенија

Content processing and management software on desktop

Софтвер за управување и обработка на содржини

Уживајте во едноставни работни процеси за управување со содржини, складирање и издавање

Слични производи и услуги

Canon wide format printer

Печатачи за широки формати

Идеални за документи во голем формат, графика за излози и документи од CAD и GIS

Canon discontinued printer

Производи кои веќе не се произведуваат

Најдете информации и поддршка за производи кои веќе не се произведуваат

Откријте нови нивоа на квалитет со нашите дигитални машини за печатење во боја

КОНТАКТИРАЈТЕ ГО НАШИОТ ТИМ