Механизам за снабдување долги листови BDT VX 370 од Canon
Спецификации

Спецификации

Поддржана големина на хартија:

279 x 487,8 mm до 330,2 x 762 mm

Поддржана тежина на медиуми:

60 до 350 gsm

Капацитет за редење:

500 mm (80 gsm: 5000 листови)

Механизам за снабдување хартија:

Максимална јачина на воздух (торнадо)

Поддржани видови на медиуми:

обични, обложени, синтетички итн.

Број на фахови:

1

Коефициент на заглавувања:

0,004%

Големина на куќиштето (Ш x Д x В):

1300 mm x 980 mm x 975 mm

Погледни сè

Детални спецификации

Општи спецификации

Поддржани видови на медиуми

Обични, обложени, синтетички итн.

Поддржана големина на хартија

279 x 487,8 - 330,2 x 762 mm (13" x 30")

Поддржана тежина на хартија

60-350 gsm

Капацитет за редење

500 mm (80 gsm: 5000 листови)

Механизам за снабдување хартија

Максимална јачина на воздух (торнадо)

Големина на куќиштето

Механизам за снабдување BDT VX 370: 1300 mm x 980 mm x 975 mm
Уред за регистрација BDT VX 370: 1085 mm x 600 mm x 840 mm (уред за регистрација) + 68 mm x 520 mm x 140 mm (модул за меѓусебно поврзување)

Тежина

Механизам за снабдување BDT VX 370: 350 kg
Уред за регистрација BDT VX 370: 60 kg