Kofax eCopy ShareScan 6

Решение за скенирање што ја подобрува обработката на документи, ги автоматизира работните процеси и ги поедноставува сложените задачи
Преземете брошура

Побарајте информации

Nuance eCopy ShareScan 6

Зголемете ја продуктивноста со паметни работни процеси за документи

eCopy ShareScan внесува моќ и флексибилност во работните процеси за снимање документи. Оваа апликација основана на сервер претставува совршен придружник за моделите imageRUNNER ADVANCE и овозможува паметно, лесно и брзо скенирање документи во текот на целиот работен процес.

Nuance eCopy ShareScan 6
Automate document capture workflows Automate document capture workflows

Автоматизирајте ги работните процеси за снимање документи

Collaborate with virtually any back-end system Collaborate with virtually any back-end system

Интеграција со речиси сите хардверски системи

Full integration with Microsoft Office 365 Full integration with Microsoft Office 365

Прегледувајте скенирани документи на екранот на уредот

Full integration with Microsoft Office 365 Full integration with Microsoft Office 365

Целосна интеграција со Microsoft Office 365
 

Optional Nuance Business Connect mobile app Optional Nuance Business Connect mobile app

Изборна апликација Kofax Business Connect за мобилни уреди

eCopy PDF Pro integration eCopy PDF Pro integration

Интеграција со eCopy PDF Pro
 

Comprehensive security with authentication, audit trails, tracking and reporting Comprehensive security with authentication, audit trails, tracking and reporting

Сеопфатна безбедност со проверка на идентитет, евиденција, следење и создавање извештаи

Superior OCR accuracy Superior OCR accuracy

Извонредна прецизност за оптичко препознавање на знаци

Погледнете ги сите функции

Поврзани производи