СОФТВЕР

Деловен софтвер Kofax Power PDF Advanced
KOFAX

Безбеден софтвер за PDF-документи за сите компании

Контактирајте нè

Kofax Power PDF

Моќна и интуитивна алатка дизајнирана за компании и наменета за создавање, конвертирање, уредување и споделување PDF-датотеки во секое време и на секое место.

Со Kofax Power PDF Advanced, вашата организација може да ја оптимизира продуктивноста и да го користи софтверот преку сите ваши мобилни уреди на безбеден начин, а притоа ќе ви помогне да работите сплотено и непречено на сите уреди и платформи.

Главни придобивки

Increase productivity with an intuitive user experience Increase productivity with an intuitive user experience

Зголемете ја продуктивноста со интуитивно корисничко доживување

Utilise Touch-enabled device support to easily change text in PDF files Utilise Touch-enabled device support to easily change text in PDF files

Искористете ја поддршката за уреди на допир за да можете лесно да претворате текст во PDF-датотеки

Take security precautions with advanced features such as redaction Take security precautions with advanced features such as redaction

Преземете безбедносни мерки со напредни функции како што е уредништво

Collaborate in real time with users on the same network Collaborate in real time with users on the same network

Соработувајте со корисници на истата мрежа во реално време

Многу повеќе од услужна алатка

Управувањето со информации е многу важно за успехот и репутацијата на деловното работење. Power PDF Advanced може да обезбеди реални деловни заштеди со придобивки во продуктивноста со документите, безбедноста и соработката.

Задоволете ги вашите потреби за деловно работење со PDF-документи денес, за да се подготвите за иднината

Функциите што ги нуди Power PDF Advanced ќе ѝ овозможат на вашата компанија да работи како да е компанија од иднината, преку подобрување и заштитување на вашите работни процеси со PDF-документи со:

Интуитивно создавање на формулари за пополнување
Лесно скенирање на хартиени формулари и претворање на истите во интерактивни PDF-формулари со полиња, полиња за избор, полиња за потписи и многу повеќе.

Конверзија на датотеки без напор
Брзо и прецизно конвертирање документи од Word и други формати на датотеки во PDF-датотеки и обратно.

Алатки за соработка во реално време
Создавајте, уредувајте, коментирајте и обележувајте PDF-документи заедно со други корисници на истата мрежа.

Беспрекорна сигурност
Заштитете ја вашата компанија со централно управувана и обемна безбедност што имплементира забрани за пристап до документите и ги заклучува важните податоци.

More than just a utility Tool. Address your PDF Business needs today, to support your tomorrow.

Главни карактеристики на Kofax Power PDF Advanced

Collaboratively create and edit PDFs over a network in real-time Collaboratively create and edit PDFs over a network in real-time

Заедничко создавање и уредување PDF-датотеки преку мрежа во реално време

Sign and send PDFs for signatureNew Component Sign and send PDFs for signatureNew Component

Потпишувајте и испраќајте PDF-документи за потпис

Redact sensitive information Redact sensitive information

Уредување важни информации

Automate PDF creation Automate PDF creation

Автоматизација на создавање PDF-датотеки

Bates stamping with advanced formatting Bates stamping with advanced formatting

Нумерирање со напредно форматирање

Simple and Efficient Implementation Simple and Efficient Implementation

Едноставна и ефикасна имплементација

No monthly or annual subscription fees No monthly or annual subscription fees

Без месечни или годишни претплати

Дознајте повеќе за начинот на кој Kofax PPDF Advanced ќе ви помогне во деловното работење.