Canon Touchstone

Подобрете го вашето деловно работење со модерна и практична технологија за релјефно печатење за да освоите нови пазари

Побарајте информации

Nuance eCopy PDF Pro Office 6

Врвна технологија на печатење за извонредни релјефни резултати

Користејќи ја патентираната технологија ALPS, Touchstone овозможува релјефно печатење со висококвалитетни резултати. Програмираните слоеви на мастило создаваат ненадминат квалитет за бои со висока резолуција и ги надополнуваат проектите за печатење со возбудливи допирни елементи

Погледни целосни спецификации

Spec intro image

Погледнете ги сите функции

Touchstone

Спецификации

ALPS Engine

Технологија за обработка на слика VariaDot

Достапно за следните мастила:
IJC 257
IJC 357

Погледнете ги сите спецификации

Specifications right image

Поврзани производи