УСЛУГИ

Дизајн на решение за деловни процеси

Two men and two women sit round a small table on comfy patterned black and white chairs looking at graphs on a laptop.

Директно пресретнете ги предизвиците во врска со управувањето на информациите

Одговорете на вашите потреби за управување со информациите со практично решение подготвено за имплементација со помош на услугите за дизајн на решение од Canon.

Во соработка со вас и со вашиот тим, нашите експертски консултанти за дизајн на решение ќе ги идентификуваат и ќе ги анализираат вашите потреби, ќе дискутираат за можните подобрувања и за насоките и ќе подготват доказ за концепт. Исходите од оваа анализа формираат дизајн за решение прилагодено на вашиот бизнис и базирано на компоненти кои се најдобри во својата класа, имплементирано во самиот објект или како управувана услуга.

Што нудиме

Услуги за откривање

Идентификувајте ги потребите за подобрување на процесите и инфраструктурата со подобрување на вашата моментална ситуација со денешните трендови во дигиталната трансформација.

Услуги за работилници

Здобијте се со взаемно разбирање за анализата на процесот, концептите и насоките за решенијата преку работилниците со експертите од Canon.

Доказ за концепт

Веднаш согледајте ги придобивките од дизајнот на решението од доказот за концепт. Откако ќе се утврди решението, можеме да ја потврдиме додадената вредност на вашиот бизнис.

Дизајн на решенија

Пренесете го утврдениот концепт за решението преку функционалните спецификации со помош на модерни методологии за да ги опишете деталите за дизајнот на решението.

Управување со проекти

Подгответе имплементација на решението и управувајте со дизајнот со детално темпирање, ресурси, испораки и квалитет во документ за почеток на проект.

Можности

Обучени советници

Искористете ги придобивките од експертските согледувања и креативното размислување за да ги дознаете вистинските одговори.

Водечки методологии

Дизајн претворен во разбирлив формат за луѓето и тимовите кои ја совладуваат имплементацијата.

Избор на продавач

Решението за дизајн на Canon зависи од продавачот, така што можете да ја изберете неговата крајна имплементација.

Women in stripy shirt sits in a brown leather chair while resting her legs on the desk beside a laptop as she reads a document.
Соработувајте со нашите консултанти за да го создадете вистинскиот дизајн на решението за вас.

Дознајте како услугите на Canon за дизајн на решенија за деловни процеси можат да додадат нова вредност на вашиот бизнис.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ