Innovative technology that makes mail-outs stand out.

Печатење директна пошта

Иновативна технологија што го подобрува испраќањето рекламни материјали.

Денес потрошувачите се бомбардираат со реклами, па затоа е тешко да ја внесете потребната привлечност во стандардната печатена пошта.

Потрошувачите подобро реагираат на фокусирани пораки, но печатењето прилагодена пошта со кратки рокови може да биде скапо.

Како печатењето директна пошта ќе го подобри вашето деловно работење

Benefits Benefits

Подобрете ги вашите маргини

Задоволете ја побарувачката со поекономично печатење со кратки рокови

Benefits Benefits

Направете ја поштата пофокусирана

Подобрете ја стапката на одзив преку создавање поприлагодена пошта

Benefits Benefits

Истакнете се од конкуренцијата

Печатете директна пошта во боја и врз интересни материјали

Benefits Benefits

Бидете иновативни за да придобиете повеќе работа

Понудете нови услуги како мултимедиумски рекламни кампањи

Нова и возбудлива ера за печатењето директна пошта

MSP streamlined production by replacing the colour cut-sheet printers with a digital inkjet solution.
Нашиот премин во дигитален инк-џет ни овозможува да создаваме иновации што се потребни за денешните пазари.

Markus Stricker

Управен директор, MSP

Предизвикот

Провајдер на услуги за печатење MSP со седиште во Германија кој специјализира во промовирање за корисници и директно рекламирање. И покрај тоа што нејзиниот процес за офсет и ласерско печатење беше максимално оптимизиран, компанијата имаше потешкотии во прифаќањето задачи за сечење хартија со помал обем и задачи за дигитално инкџет печатење во боја.

By cutting costs and improving productivity, MSP is once again a strong market player.
By cutting costs and improving productivity, MSP is once again a strong market player.

Решението

Во соработка со Canon, MSP го поедностави печатењето преку замена на печатачите во боја со можност за сечење хартија со дигитално инк-џет решение. Подобрувањето на перформансите се изврши и преку замена на стариот процес за печатење во три чекори со интегриран работен процес.

Придобивки

Со намалување на трошоците и подобрување на продуктивноста, MSP повторно доби големо влијание на пазарот. Благодарение на печатењето променливи податоци, компанијата го зголеми своето портфолио на услуги и стана еден од водечките провајдери на производи за директна пошта и кредитни картички во Европа.

Our step into digital inkjet enables us to deliver the innovation required in our markets today.

Дознајте како нашите иновативни решенија за печатење директна пошта ќе ви помогнат да добиете нови потрошувачи и да го подобрите вашето деловно работење.


РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Како функционираКлучни решенија

A breakthrough range of software solutions that help you streamline and automate workflows.

PRISMA Suite

Револуционерна палета на софтверски решенија што ќе ви помогнат да ги поедноставите и автоматизирате работните процеси во секоја етапа од процесот на печатење.

ColorStream 6000 Chroma

ColorStream 6000 Chroma е машина за инк-џет печатење со разновидни опции што нуди извонреден квалитет и флексибилност, која е дизајнирана за брзо и сигурно печатење пошта, издавање и користење за рекламни цели.
A highly versatile inkjet web press that offers both outstanding quality and flexibility.
An innovative, high volume colour inkjet sheet-fed press

VarioPrint i300

VarioPrint i300 е иновативна машина за инк-џет печатење големи количини во боја со механизам за снабдување со листови и нуди комбинација од големата продуктивност на инк-џет технологијата, разновидни опции за сечење хартија и флексибилност за медиуми.

ProStream 1000

Нудејќи комбинација од квалитетот на офсет печатењето и брзината и разновидните опции на дигиталниот работен процес, печатачите за производствено печатење ProStream може да се користат и за помали и комбинирани печатења, прилагодени содржини и печатење на барање.
Combining the quality of offset print with the speed and versatility of a digital workflow
Откријте нови начини за придобивање потрошувачи со нашите иновативни решенија за печатење директна пошта.