Document Digitisation lets you work faster and smarter by going paperless

Дигитализирање на документи

Работете побрзо и поефикасно без користење на хартија.

Во денешниот дигитален свет работите со повеќе документи од кога било, така што ако не можете брзо да ги обработите, вашиот бизнис забавува.

Покрај тоа што се скапи за складирање, архивите со хартија ја попречуваат продуктивноста со тоа го отежнуваат пронаоѓањето и споделувањето на документите.

На кој начин дигитализацијата на документите може да му донесе придобивки на вашиот бизнис?

Benefits Benefits

Работете побрзо

Рационализирајте ги и автоматизирајте ги работните процеси со документите

Benefits Benefits

Подобрете го споделувањето

Пристапете до податоците каде и да сте, во каков било формат

Benefits Benefits

Заштедете пари

Намалете ги трошоците за печатење и складирање на хартијата

Benefits Benefits

Подобрете ја безбедноста

Обработувајте ги, управувајте ги и складирајте ги информациите побезбедно

Откријте како канцеларијата без хартија може да го подобри вашиот бизнис.


РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Како функционираКлучни решенија

imageFORMULA improve information efficiency with our range of high quality document scanners

imageFORMULA

Подобрете ја ефикасноста на информациите со нашата палета на висококвалитетни скенери на документи за канцеларии од секаква големина, вклучувајќи мобилни, компактни и уреди за продукција.

imageRUNNER ADVANCE

Моќни, но лесни за користење, овие компактни A3 повеќефункционални уреди се совршени за динамичните канцеларии кои бараат висококвалитетно печатење и скенирање од еден уред.
imageRUNNER ADVANCE powerful easy to use compact A3 multifunctional devices
i-SENSYS compact high-speed multifunctional devices with mobile connectivity and cloud printing

i-SENSYS

Компактните повеќефункционални уреди со голема брзина се изработени за да ги задоволат потребите на малите бизниси и големите организации, вклучувајќи ја мобилната поврзаност и печатењето преку cloud.
Добијте поголема продуктивност со тоа што ќе се ослободите од хартијата.