Fast, flexible solutions for producing high quality indoor graphics.

Внатрешно изложување
Печатење

Брзи, флексибилни решенија за производство на внатрешна графика со висок квалитет.

Во пазарот за промоција со брзо темпо, клучни се кратките времиња за испорачување.

Сепак, без вистинската технологија, тешко е да се остане конкурентен, а притоа да се испорача брзината, флексибилноста и квалитетот кој го очекуваат клиентите.

Придобивките од нашата технологија за печатење за внатрешно изложување

Benefits Benefits

Скратете ги времињата за завршување на процесот и за испорака

Зголемете ја продуктивноста користејќи сеопфатни дигитални работни процеси

Benefits Benefits

Подобрете ги вашите маргини

Направете го печатењето на кратки рокови со висок квалитет поекономично

Benefits Benefits

Одговорете на побарувачката на пазарот

Понудете максимален опсег на прилагодување и персонализација

Benefits Benefits

Пронајдете нови извори на приход

Понудете разновидни нови апликации и печатете на повеќе супстрати

Пробивање на брзинската бариера

Regained control of our print process and are meeting customer demand.
Сега повторно ја имаме контролата врз нашиот процес на печатење и ги исполнуваме барањата на клиентите.

Terje Gulbrandsen

Pulp Grafisk

Предизвикот

За да ги исполни кратките рокови кои ги бараат клиентите, норвешката графичка компанија Pulp Grafisk сè повеќе се обраќаше кон трети снабдувачи. И покрај влијанието на времињата за испорака и квалитетот на печатените материјали, давањето работа на трети страни ја отежнуваше целта да се остане конкурентен.

Benefits
 A versatile, high performance printer that enabled them to regain control of their workflow

Решението

Следејќи го нашиот совет, компанијата инвестираше во Arizona 6170 XTS – разновиден печатач со високи перформанси кој ѝ овозможи да ја преземе контролата врз работниот процес со враќање на печатењето на големи формати.

Придобивки

Со дуплирање на својот капацитет за печатење во голем формат, Pulp Grafisk повеќе не се потпира на трети страни и може да испорача големи формати и ролни во рекордно време. Покрај скратувањето на трошоците за прекувремено работење и подобрувањето на квалитетот на печатењето, нашето решение исто така ѝ овозможи на компанијата да открие нови начини да ја подобри понудата кон своите клиенти.

By doubling its large format print capacity, Pulp Grafisk no longer relies on third-party providers.

Откријте како нашите алатки за печатење за внатрешно изложување ви помагаат да останете во предност и пред конкуренцијата.


РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Како функционираКлучни решенија

The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology

Colorado 1640

Како прв печатач за производствено печатење кој ја содржи уникатната UVgel технологија на Canon, Colorado нуди ненадмината продуктивност со минимално одржување и исклучителен квалитет на печатењето на најширок можен опсег на медиуми.

Серија imagePROGRAF PRO

Печатете со неверојатен квалитет со овој револуционерен опсег на печатачи за големи формати со високи перформанси, кои нудат неверојатна палета на бои и брзина која е потребна за опкружувањата со графичка уметност.
Print in stunning quality with this breakthrough range of high-performance wide format printers
Versatile UV flatbed printers capable of handling a wide range of innovative applications

Arizona

Наградуваната серија Arizona со своите разновидни UV печатачи со рамно лежиште, способни за справување со широк опсег на иновативни апликации, нуди неверојатен квалитет на печатењето, дури и при големи брзини.
Исполнете ги сите желби на клиентите со инвестирање во нашите алатки за печатење на материјали за внатрешно изложување.