Never turn down another customer request by investing in flexible technology

Индустриско
и функционално печатење

Никогаш повеќе не одбивајте барање на потрошувач со инвестирање во флексибилна технологија што ќе ви овозможи да печатите на речиси секаков материјал.

Потрошувачите бараат економични начини за брзо пласирање на нивните производи на пазарот, со максимален опсег за прилагодување на нивните дизајни.

Задржете ја конкурентноста со понудување економично печатење во мал тираж, огромна флексибилност на дизајн, нови опции за завршна обработка и печатење на најширок избор на подлоги.

Придобивки од нашите решенија за индустриско и функционално печатење

Benefits Benefits

Намалете ги трошоците за печатење во мал тираж

Задоволете ја побарувачката за економично еднократно печатење и печатење во мал тираж

Benefits Benefits

Овозможете максимална слобода за дизајнирање

Дигиталната технологија им дава огромен избор за дизајн на потрошувачите

Benefits Benefits

Подобрете ја вашата понуда

Понудете им нови и иновативни услуги на потрошувачите

Benefits Benefits

Исполнувајте кратки рокови

Создавајте автоматизирани сеопфатни работни процеси со минимално време за подесување

Откривање на поживописна иднина

Screentec can now say ‘yes’ to any work and meet any deadline we promise
Сега можеме да ја прифатиме секоја работа и можеме да ги исполниме сите рокови што сме ги ветиле.

Darren James

Управен директор, Screentec

Предизвикот

Screentec е велшка компанија за производство и печатење на брендирани и прилагодени производи, која сакаше да ја задоволи растечката побарувачка на беспрекорно печатење во мал тираж со најширока палета на бои. Бидејќи беше ограничена од својата опрема за офсет печатење, компанијата имаше потреба од побрза и пофлексибилна технологија што ќе го задржи нејзиното реноме како сигурна и квалитетна компанија.

Screentec can now say ‘yes’ to any work and meet any deadline we promise
Incredibly versatile digital flatbed printer that can print in vivid colour in limitless shades

Решението

По тригодишно истражување компанијата одлучи дека серијата Arizona е совршеното решение – брз и сигурен дигитален печатач со рамно лежиште и разновидни опции што може да печати во живописни бои со неограничен број сенки на речиси секаков материјал.

Придобивки

Компанијата Screentec го зголеми профитот за повеќе од 40 проценти, притоа секогаш почитувајќи ги роковите, благодарение на двата печатачи со рамно лежиште Arizona. Исто така, флексибилноста на новата технологија ѝ овозможи на компанијата да започне да се занимава со онлајн продажба и да им понуди избор на производи и услуги на корисниците што дотогаш бил незамислив.

Thanks to its two Arizona flatbed printers, Screentec increased turnover by over 40 per cent

Ослободете ја моќта на дигиталното печатење за да го задржите чекорот пред конкуренцијата на пазарот.


РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Како функционираКлучни решенија

Colorado 1640

Како прв печатач за производствено печатење кој ја содржи уникатната UVgel технологија на Canon, Colorado нуди ненадмината продуктивност со минимално одржување и исклучителен квалитет на печатењето на најширок можен опсег на медиуми.
The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology
The award-winning Arizona series delivers outstanding print quality even at high speeds

Arizona

Наградуваната серија Arizona со своите разновидни UV печатачи со рамно лежиште, способни за справување со широк опсег на иновативни апликации на груби и флексибилни медиуми, нуди неверојатен квалитет на печатењето, дури и при големи брзини.

ProCut

Со високо прецизни, автоматизирани маси за сечење кои нудат исклучителна разновидност и продуктивност за графички апликации, сериите на ProCut се опремени со софтвер кој го рационализираат вашиот работен процес од предпечатењето до крајот.
Highly accurate, automated cutting tables that offer exceptional versatility and productivity for graphic applications
Надградете ја вашата технологија за печатење за да придобиете повеќе работа и да заштедите време и пари.