Discover the future of décor by creating high quality, high margin products with maximum scope for personalisation.

Печатење за внатрешно декорирање

Откријте ја иднината на декорирањето преку создавање висококвалитетни
производи со голема заработувачка и максимален опсег за прилагодување.

Дизајнирањето ентериери е динамичен пазар што брзо се распространува, а брзата еволуција на технологијата за печатење создава нови и возбудливи можности.

Меѓутоа, без соодветните алатки тешко може да се задоволи побарувачката или да се обезбеди слободата и флексибилноста што сè повеќе ја очекуваат потрошувачите.

Придобивки од нашата технологија за печатење за внатрешно декорирање

Meet tight deadlines Meet tight deadlines

Исполнувајте кратки рокови

Нашите дигитални решенија ја зголемуваат продуктивноста и го намалуваат времето потребно за поставување

Maximise your profits Maximise your profits

Максимизирајте го вашиот профит

Направете го поекономично висококвалитетното печатење со кратки рокови или еднократното печатење

Respond to growing market trends Respond to growing market trends

Одговорете на сè поголемите трендови на пазарот

Понудете им слобода за создавање уникатни и прилагодени дизајни на корисниците

Explore new revenue streams Explore new revenue streams

Пронајдете нови извори на приход

Придобијте повеќе работа преку нудење нови и возбудливи апликации за декорирање

Нова замисла за дизајнирање ентериери

The Window Film Company were able to deliver more projects in a reduced timeframe, while maintaining our high standards
Можеме да испорачаме повеќе производи во помал временски период, а притоа да ги задржиме нашите високи стандарди

Micky Calcott

Основач на компанијата The Window Film Company

Предизвикот

Водечкиот производител на графика за стакла The Window Film Company во Обединетото Кралство сакаше да ја надгради својата технологија за печатење со ролери за да може да се справи со сè поголемиот обем на кориснички нарачки. Освен забрзување на печатењето и намалување на времињата за завршување на процесите, решението требаше да испорача висококвалитетни отпечатени материјали какви што очекуваа потрошувачите.

The Window Film Company were able to deliver more projects in a reduced timeframe, while maintaining our high standards
We advised the company to invest in an Arizona 640GT

Решението

Ја советувавме компанијата да инвестира во Arizona 640GT – брз и сигурен печатач со рамно лежиште и разновидни опции што нуди печатење со извонреден квалитет врз најголем избор на груби и флексибилни површини.

Придобивки

Благодарение на Arizona, процесот на печатење е 400% побрз – овозможувајќи ѝ на компанијата да ја задоволи сè поголемата побарувачка и кратките рокови. Разновидните опции на уредот ѝ овозможија на компанијата да привлече нова работа преку нудење нови и иновативни производи, како повеќеслојно печатење и еднонасочна графика.

Thanks to the Arizona, the production process is 400% faster.

Еволуирајте ја вашата технологија за да ја дознаете
иднината на печатењето за внатрешно декорирање


РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Како функционираКлучни решенија

Серија Colorado со валјаци
Печатачи со широки валјаци од 64" за печатење големи количини на графика во голем формат. Благодарение на серијата Colorado и докажаната технологија UVgel на Canon, повеќе нема потреба да ги откажувате задачите со голем профит или да ги препуштате на надворешни соработници. Подобрете ја вашата репутација како напредна компанија што нуди услуги за печатење со серијата Colorado која е наменета за печатење графика во голем формат и слободно прифаќајте ги дури и најсложените задачи за внатрешно печатење со валјаци.
Colorado roll-to-roll series
Arizona flatbed series
Серија Arizona со рамно лежиште
Наградуваната серија Arizona со своите разновидни UV печатачи со рамно лежиште, способни за справување со широк опсег на иновативни апликации, нуди неверојатен квалитет на печатењето, дури и при големи брзини.
Дознајте како нашите иновативни алатки за декоративно печатење можат да помогнат во еволуцијата на вашето деловно работење.