Innovative print solutions that offer more dynamic, cost-effective approach to magazine printing

Дигитално печатење на списанија

Иновативни решенија за печатење што нудат подинамичен и поекономичен пристап кон печатењето списанија и ја подобруваат интеракцијата со читателот.

Соочени со непредвидлива продажба и намален тираж, издавачите на списанија бараат начини да ги намалат трошоците и да откријат нови извори на приход.

Нашите дигитални и сеопфатни решенија ја зголемуваат економичноста на печатењето во мал тираж, ја зголемуваат интеракцијата со читателите и им овозможуваат на издавачите да внесат разновидност преку создавање фокусирана и прилагодена содржина.

Придобивки од нашите решенија за дигитално печатење на списанија

Benefits Benefits

Ефикасно печатење во мал тираж

Овозможете им на списанијата со мал тираж да остваруваат профит

Benefits Benefits

Поголема читателска публика

Понудете им на издавачите поекономична меѓународна испорака во истиот ден

Benefits Benefits

Печатење различни податоци

Придобијте работа со фокусирани изданија и прилагодени реклами

Benefits Benefits

Модел со повеќе платформи

Испорачувајте содржина до повеќе печатени и дигитални платформи

Постигнување напредок со преминување на дигитални уреди

The partnership with Canon has given me great confidence in our future
Партнерството со Canon ми влеа голема сигурност за нашата иднина.

Fred Feij

Сопственик, Print Service Ede

Предизвикот

Print Service Ede е компанија за печатење списанија и книги со седиште во Холандија која бараше начин да ја задоволи растечката пазарна побарувачка на економично печатење во мал тираж. Освен забрзување на печатењето, решението требаше да го понуди и исклучителниот квалитет на слика што го бараат потрошувачите кои ги користат услугите за печатење графичка уметност на оваа компанија.

The partnership with Canon has given me great confidence in our future
An VarioPrint 6320 Ultra+ and imagePRESS C10000VP offered the perfect combination of productivity and image quality

Решението

Помогнавме во развојот на рационализиран и дигитален процес на производство со автоматизирани сеопфатни работни процеси кои се управуваат преку софтверот PRISMAsyc. VarioPrint 6320 Ultra+ и imagePRESS C10000VP нудат совршена комбинација од продуктивност и квалитет на слика.

Придобивки

Благодарение на брзината и ефикасноста на нејзината нова технологија, компанијата Print Service Ede ја зголеми продуктивноста за 20% и ги преполови трошоците за печатење. Како резултат на тоа, компанијата успеа да придобие повеќе работа со понуда на висококвалитетно печатење на списанија по поконкурентни цени.

Thanks to the speed and efficiency of its new technology, Print Service Ede boosted productivity by 20%

Дознајте како нашите сеопфатни решенија може да го олеснат процесот на производство, овозможувајќи им на компаниите за печатење да понудат нови работни модели за издавачите на списанија


РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ


Клучни решенија

Fast and exceptionally versatile digital press, which offers exceptional quality, productivity and versatility

imagePRESS C10000VP

Добијте печатење во боја на повисоко ниво со оваа брза дигитална машина која нуди исклучителен квалитет, продуктивност и разновидни опции со брзина од 100 стр./мин. за различни апликации.

PRISMA suite

Револуционерна палета на софтверски решенија што ќе ви помогнат да ги поедноставите и автоматизирате работните процеси во секоја етапа од процесот на печатење.
A breakthrough range of software solutions that help you streamline and automate workflows
An innovative, high volume colour inkjet sheet-fed press

VarioPrint i300

VarioPrint i300 е иновативна машина за инк-џет печатење големи количини во боја со механизам за снабдување со листови и нуди комбинација од големата продуктивност на инк-џет технологијата, разновидни опции за сечење хартија и флексибилност за медиуми.

ProStream

Нова генерација на моќни инк-џет печатачи со континуирано снабдување и високи перформанси кои нудат живописни бои како при офсет печатење и различни податоци како при дигитално печатење.
A new generation of high-performance continuous feed inkjet printers
Преминете на дигитални уреди за да ја зголемите брзината и да го намалите трошокот за печатење списанија во мал тираж.