Invoice Processing give more control, efficiency and transparency in Accounts Payable

Можност за мобилна канцеларија

Пристапете до вашите документи каде и да сте, како што сакате.

Во денешниот бурен свет, каде што професионалците се секогаш во движење, потребна ви е технологија која го поддржува начинот на кој работите.

Без вистинските алатки, обработката на документите со мобилните уреди е бавна, склона кон грешки и создава безбедносни ризици по податоците.

Придобивките од можноста за мобилна канцеларија

Benefits Benefits

Заштедете време

Помогнете му на персоналот да работи подобро и побрзо, каде и да работат

Benefits Benefits

Подобрени услуги кон потрошувачите

Намалете ги одложувањата и грешките при обработката на документите во движење

Benefits Benefits

Подобрете ја безбедноста

Работете насекаде без загрозување на безбедноста на податоците

Benefits Benefits

Пронајдете го најдоброто решение

Изберете од опсегот на пакети и прилагодени мобилни решенија

Ослободување на мобилна работна сила

Canon’s state-of-the-art solution helped a mobile workforce
Модерното решение на Canon ни помогна драстично да го подигнеме нашиот профил во секторот.

Ulrich Kühn

Поддршка за техничка продажба, Provinzial Rheinland

Предизвикот

Германската фирма за осигурување Provinzial Rheinland дозна дека нејзините мобилни работници поминувале премногу време во рачно копирање на старите договори со клиентите. Затоа, компанијата бараше дигитално решение кое ќе ги ослободи работниците и ќе им дозволи да се фокусираат повеќе на нивните клиенти.

ImageFORMULA mobile scanners copy contracts in minutes
ImageFORMULA mobile scanners copy contracts in minutes

Решението

Откако тестираше неколку опции, Provinzial се реши да им овозможи на своите мобилни работници мобилни скенери од типот imageFORMULA. Исклучително компактни и опремени со функции за брзо сериско скенирање, тие ги копираат договорите за само неколку минути, нешто што порано би одзело часови.

Придобивки

Мобилните работници на Provinzial сега се попродуктивни и можат да се фокусираат на продажбата, наместо на документите. Покрај намалувањето на трошоците за обработка на документите, дигитализирањето на старите договори ги елиминираше грешките предизвикани од рачното копирање – што ѝ овозможи на компанијата да обезбеди подобри услуги кон клиентот.

Canon’s Mobile Office Enablement made the workforce more productive

Откријте ја моќта на можноста за мобилна канцеларија.


РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Како функционираКлучни решенија

The Canon i-Sensys range can print, copy and scan
i-SENSYS
Уредите со високи перформанси од опсегот i-SENSYS се лесни за користење, можат да печатат, копираат, скенираат и испраќаат факсови, и опфаќаат модели со подготвеност за мрежа кои се наменети за лесно споделување на документите од компјутер или од мобилни уреди.
imageFORMULA
Неверојатно компактни и преносливи, скенерите од типот imageFORMULA се брзи, лесни за користење и идеално прилагодени за мали и домашни канцеларии, или пак за работа во движење.
Canon imageFORMULA scanners are ultra-compact and portable
Canon imageRUNNER ADVANCE boost productivity
imageRUNNER ADVANCE
Интелигентни повеќефункционални печатачи кои ја зголемуваат продуктивноста преку брзо и прецизно снимање на документите, рационализирани работни процеси за документите и интуитивно корисничко искуство.
uniFLOW
Како интегриран систем за управување со мрежното печатење и скенирање, uniFLOW ви помага да работите побрзо и поефикасно, притоа управувајќи ги трошоците поврзани со печатењето, намалувајќи го влијанието врз животната средина и зголемувајќи ја безбедноста на документите.
UniFLOW helps you work faster and more efficiently
Дајте им ги потребните алатки на вашите работници за да работат побрзо и поефикасно во движење.