Strategic insight, tools and training for an evolving communications landscape

Комуникации на барање

Стратешки информации, алатки и обука за растечки систем на комуникации.

Како снабдувач на услуги за печатење на денешниот променлив пазар, неопходно е да бидете во чекор со најновите трендови и иновации за да го пронајдете најдобриот пат за вашето деловно работење.

Со правилен совет и поддршка може да откриете нови возбудливи пристапи и технологии што ќе ви помогнат да одговорите на променливата побарувачка на потрошувачите.

Придобивки од нашите комуникации на барање

Benefits Benefits

Откривајте нови начини на работа

Професионалните совети и анализи ви овозможуваат да бидете конкурентни на пазарот

Benefits Benefits

Транс-формирајте го вашето деловно работење

Пронајдете нови начини за справување со финансиските предизвици и за постигнување напредок

Benefits Benefits

Приспособете се на променливиот пазар

Стратешката иновација ви помага да одговорите на новите пазарни трендови

Benefits Benefits

Подобрете ги перформансите

Создавајте сеопфатни решенија со континуирана техничка поддршка

Дигитална трансформација

LO Digital can now offer high quality digital services, and have the vision to think more long-term
Сега може да понудиме висококвалитетни дигитални услуги и може да размислуваме на подолгорочен план.

Lars Langbo

Менаџер за производство на LO Digital

Предизвикот

Како одговор на намалувањето на обемот за печатење и на профитните маржи, норвешката компанија LO Media сакаше да се трансформира од фирма за рекламно печатење во фирма за комуникации. Освен тоа што обезбедува прилагодени и повеќеканални комуникации, компанијата треба да ги задоволи и безбедносните потреби на своите главни потрошувачи во политичката сфера.

LO Digital can now offer high quality digital services, and have the vision to think more long-term
The solution

Решението

Со комбинирање на услугата за печатење од интернет на LO Media и EFI DirectSmile Cross Media Suite, развивме платформа со разновидни опции за комуникација преку различни медиуми. Во овој пакет ги вклучуваме и обуката и континуираната деловна поддршка кои се потребни за остварување на целосниот потенцијал на новиот систем.

Придобивки

LO Media сега користи повеќеканален пристап кон комуникациите – избирајќи го медиумот што ќе биде најефективен за секој потрошувач или проект. Овој нов модел ѝ помогна на компанијата да склучи нови долгорочни договори вредни над €100.000 годишно и да го подобри одделот за печатење.

The benefits

Дознајте како нашата услуга за комуникации на барање може да помогне во развојот на вашето деловно работење.


РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Како функционираКлучни решенија

A breakthrough range of software solutions that help you streamline and automate workflows

PRISMA suite

Револуционерна палета на софтверски решенија што ќе ви помогнат да ги поедноставите и автоматизирате работните процеси во секоја етапа од процесот на печатење.

imagePRESS

Со дигиталните машини за печатење во боја кои нудат високи перформанси и неверојатен квалитет, серијата imagePRESS вклучува широк избор на модели за бизниси од секоја големина.
Digital colour printing presses that offer high performance and outstanding quality
An innovative, high volume colour inkjet sheet-fed press

VarioPrint i300

VarioPrint i300 е иновативна машина за инк-џет печатење големи количини во боја со механизам за снабдување со листови и се одликува со високопродуктивна инк-џет технологија, разновидни опции за сечење хартија и флексибилност за медиуми.

imagePROGRAF

Печатете со неверојатен квалитет со овој револуционерен опсег на печатачи за големи формати со високи перформанси, кои нудат неверојатна палета на бои и брзина која е потребна за опкружувањата со графичка уметност.
Print in stunning quality with this breakthrough range of high-performance wide format printers
Трансформирајте го вашето деловно работење за да ги задоволите потребите на растечкиот пазар.