Tailored solutions for faster, more efficient in-house printing.

Печатење документи на барање

Прилагодени решенија за побрзо и поефикасно внатрешно печатење.

Ако вашата услуга за печатење не може да се справи со сè поголемите обеми или со побарувачката за подобар квалитет, тоа може да доведе до непотребни трошоци за давање работа на надворешни субјекти.

Освен тоа што се скапи, неефикасните производствени работни процеси ја успоруваат вашата организација и ве спречуваат во исполнувањето на кратките рокови.

Придобивки од печатењето документи на барање

Benefits Benefits

Задржете повеќе задачи во вашата компанија

Просторија за подинамично печатење со разновидни опции што го намалува давањето работа на надворешни субјекти

Benefits Benefits

Исполнувајте кратки рокови

Дигитални работни процеси што ја зголемуваат продуктивноста и ги намалуваат грешките

Benefits Benefits

Контрола на отпечатените материјали

Автоматското следење на задачите ја подобрува видливоста и сигурноста

Benefits Benefits

Оптимизирајте ги трошоците за печатење

Поефикасната технологија ги намалува трошоците, грешките и доцнењата

Создавање побрза и попаметна услуга за печатење

Canon understands our ambition to have a valuable in-house print department
Canon ја разбира нашата амбиција да имаме оддел за внатрешно печатење што ќе има колку што е можно поголема вредност за организацијата.

Водечка компанија за финансиски услуги

Предизвикот

Водечка компанија за финансиски услуги сакаше да ги подобри перформансите и репутацијата на нејзиното внатрешно печатење. Целта беше да се автоматизираат нејзините бавни и рачни работни процеси, за да може да функционира поисплатливо и да нуди ажурирања за статусот на задачите за печатење во реално време.

Canon understands our ambition to have a valuable in-house print department
As well as improving in-house print technology, we introduced a streamlined print management.

Решението

Освен подобрување на технологијата за внатрешно печатење, ние воведовме систем за поедноставно управување со печатењето користејќи го софтверот за работни процеси PRISMA кој ги автоматизираше сите етапи на процесот, почнувајќи од примање и обработка на задачите па сè до нивно извршување и фактурирање.

Придобивки

Сега услугата за печатење на компанијата е побрза и поефикасна, со 30% пократко време за подготовка за печатење и 15% помалку грешки предизвикани од човечки фактор. Покрај тоа што ги намали цените на производите за 25-50% во однос на пазарните цени, системот заштеди и пари преку транспарентност на вкупните трошоци за внатрешна набавка.

The company's print service is now faster and more efficient.

Создадете просторија за побрзо печатење со повеќе разновидни опции за да заштедите пари за за да ја подобрите комуникацијата.


РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Како функционираКлучни решенија

Take digital colour printing to the next level with these high-performance

imagePRESS

Добијте дигитално печатење во боја на повисоко ниво со овие машини за печатење со високи перформанси што нудат комбинација од неверојатна продуктивност, квалитет и разновидни опции во најразлични апликации.

Серија VarioPrint

Ослободете ја целосната моќ на печатењето со овие дигитални еднобојни машини за печатење големи количини со голема брзина – уреди со најдобри перформанси во нивната класа во однос на продуктивноста, сигурноста, управувањето со медиуми и практичното користење.
Unleash the full power of print with these high speed, high volume digital monochrome presses
Print in stunning quality with this breakthrough range of high-performance wide format printers

imagePROGRAF

Печатете со неверојатен квалитет со овој револуционерен опсег на печатачи за големи формати со високи перформанси, кои нудат неверојатна палета на бои и брзина која е потребна за опкружувањата со графичка уметност.

PRISMA Suite

Револуционерна палета на софтверски решенија што ќе ви помогнат да ги поедноставите и автоматизирате работните процеси во секоја етапа од процесот на печатење.
A breakthrough range of software solutions that help you streamline and automate workflows.
Подобрете ја комуникацијата за печатење и заштедете време и пари.