Plug-and-play technology for faster, simpler working

Решенија за документи достапни веднаш по отпакувањето

Технологија за поврзување и репродуцирање за побрзо и поедноставно работење.

Сложените уреди можат да бидат тешки за поставување и инсталирање – особено доколку немате сопствен IT персонал или експертиза.

Покрај тоа што ќе го забави вашиот бизнис, неефикасното печатење и технологијата за управување со документи може да ви го одвлече вниманието од основните деловни задачи.

Придобивките од нашите решенија за документи достапни веднаш по отпакувањето

Benefits Benefits

Поврзување и репродуцирање

Минимално поставување за едноставно и интуитивно печатење и управување со документите

Benefits Benefits

Зголемете ја продуктивноста

Брза и сигурна технологија која ви помага да работите поефикасно

Benefits Benefits

Поврзувајте се полесно

Различните опции за поврзување (мобилно, USB, LAN, итн.) го поедноставуваат работењето

Benefits Benefits

Зголемете ја одржливоста

Режимите за заштеда на енергија и тонер ја прават вашата канцеларија поеколошка

Откријте како нашата технологија со вклучување и репродуцирање може да го поедностави вашето работење.


РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Како функционираКлучни решенија

High performance laser printers that let you print, copy, scan and fax.

i-SENSYS

Ласерски печатачи со високи перформанси кои ви овозможуваат да печатите, копирате, скенирате и да испраќате факсови. Лесни за користење и одржување, печатачите од овој опсег вклучуваат повеќефункционални уреди со подготвеност за мрежа кои го олеснуваат споделувањето на документи од мобилните уреди.

imageFORMULA

Неверојатно компактни и преносливи, скенерите од типот imageFORMULA се брзи, лесни за користење и идеално прилагодени за мали и домашни канцеларии, или пак за работа во движење.
Ultra-compact and portable, imageFORMULA scanners are fast and easy to use.
High-performance devices that deliver professional quality colour printing to small offices.

MAXIFY

Со уредите со високи перформанси кои нудат печатење во боја со професионален квалитет за малите канцеларии, опсегот вклучува сè-во-едно модели кои копираат, скенираат и испраќаат факсови, како и опции за поврзување кои вклучуваат печатење преку cloud и мобилно печатење.
Поврзете и репродуцирајте за побрзо и поефикасно работење.