Discover a faster, more versatile way to create eye-catching posters and signage.

Промотивни материјали и постери
Печатење

Откријте побрз начин со повеќе опции за
создавање привлечни постери и знаци.

Времето и трошоците потребни за аналогно печатење го отежнуваат исполнувањето многу кратки рокови или висококвалитетното печатење со кратки рокови по конкурентни цени.

Некои технологии за печатење не им ја нудат потребната флексибилност и контрола на корисниците при печатење промотивни материјали.

Придобивки од дигиталното печатење на промотивни материјали и постери

Meet tight deadlines Meet tight deadlines

Исполнувајте кратки рокови

Заштедете време со користење брзи и ефикасни работни процеси

Shorten lead times Shorten lead times

Скратете го времето потребно за извршување процеси

Дигитален процес со минимално време за поставување што ја зголемува продуктивноста

Respond to market demand Respond to market demand

Одговорете на побарувачката на пазарот

Понудете максимален опсег за прилагодување

Discover new revenue streams Discover new revenue streams

Пронајдете нови извори на приход

Инвестирајте во технологија што ви овозможува да понудите нови апликации

Еволуција на печатењето промотивни материјали

We can now accept any job because we know we can deliver it in time and at a good quality
Сега можеме да ги прифатиме сите задачи бидејќи сме сигурни дека ќе ги испорачаме на време и со одличен квалитет.

Tom Bongaerts

Извршен директор, Impressa

Предизвикот

На белгискиот оператор на услуги за печатење Impressa му беше потребно дигитално решение со кое ќе ја задоволи сè поголемата побарувачка на нарачки за прилагодени промотивни материјали со кратки рокови. Меѓутоа, времето за поставување и трудот потребни за процесот ги спречи да понудат висококвалитетно печатење со кратки рокови по конкурентни цени.

We can now accept any job because we know we can deliver it in time and at a good quality
The ColorWave 700, a fast and highly versatile graphic arts printer.

Решението

Следејќи ги нашите совети, компанијата инвестираше во Océ ColorWave 700, брз печатач за графичка уметност со разновидни опции што создава висококвалитетни, суви и водоотпорни отпечатени материјали на необложени, дебели и прилагодени медиуми.

Придобивки

Пократките времиња за завршување на задачите, поедноставните работни процеси и можноста за печатење во подредени серии го намалуваат времето потребно за испорака за 2 до 3 дена, овозможувајќи ѝ на компанијата да извршува 15-20% повеќе работа. Исто така, компанијата успеа да привлече нови потрошувачи со тоа што понуди потполно прилагодени постери и промотивни материјали по конкурентни цени.

Shorter turnaround times, streamlined workflows and the ability to print in collated sets cut delivery times.

Дознајте како технологијата за дигитално печатење промотивни материјали и постери може да помогне во еволуцијата на вашето деловно работење.


РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Како функционираКлучни решенија

Print in stunning quality with this breakthrough range of high-performance wide format printers.

Серија imagePROGRAF PRO

Печатете со неверојатен квалитет со овој револуционерен опсег на печатачи за големи формати со високи перформанси, кои нудат неверојатна палета на бои и брзина која е потребна за опкружувањата со графичка уметност.

Серија Colorado

Благодарение на уникатната технологија UVgel на Canon, Colorado нуди ненадмината продуктивност и извонреден квалитет на печатење врз најширок можен опсег на медиуми, со минимални потреби за одржување. Совршена е за продуктивно печатење на промотивни материјали и постери. Сега може да печатите врз мат и сјајна хартија одеднаш.
The first production printer to feature Canon's unique UVgel technology, the Colorado delivers unprecedented productivity.
The award-winning Arizona series delivers outstanding print quality even at high speeds.

Серија Arizona

Наградуваната серија Arizona со своите разновидни UV печатачи со рамно лежиште, способни за справување со широк опсег на иновативни апликации на груби и флексибилни медиуми, нуди неверојатен квалитет на печатењето, дури и при големи брзини.
Придобијте повеќе работа и истовремено намалете ги трошоците со помош на нашите алатки за печатење промотивни материјали и постери.