State-of-the-art solutions for creating photo products faster, more economically and with unparalleled image quality.

Производствено печатење на фотографии

Најсовремени решенија за печатење фотографии побрзо, поекономично и со ненадминат квалитет на слика.

Пазарот за врвни фотографии им нуди нови и возбудливи можности на снабдувачите на услуги за печатење кои сакаат да го развијат своето деловно работење.

Меѓутоа, доколку ја немате најновата технологија за дигитално печатење, или користите стандарден процес со сребрени халогениди, како ќе го понудите исклучителниот квалитет што го бараат професионалните фотографи, а притоа да останете финансиски конкурентни?

Придобивки од нашата технологија за производствено печатење на фотографии

Benefits Benefits

Подобрете ги вашите маргини

Создавајте врвни производи на побрз и поекономичен начин

Benefits Benefits

Зголемете го учеството на пазарот

Понудете поширок избор на висококвалитетни фотографии

Benefits Benefits

Подобрете ја одржливоста

Преминете на дигитални уреди за да избегнете употреба на штетни хемикалии што содржат сребрени халогениди

Benefits Benefits

Исполнете ги потребите на потрошувачите

Печатете материјали со беспрекорни детали и прецизни бои

Совршен спој на уметност и технологија

We need to ensure that we transfer our customers' passion, talent and art from the lens to the page.
Нашата цел е да ја пренесеме страста, талентот и уметноста на нашите потрошувачи од објективот на хартијата.

Dario Righetto

Директор за глобален маркетинг, Graphistudio

Предизвикот

Компанијата Graphistudio е водечки италијански производител на печатена уметност и свадбени албуми, која имаше желба да инвестира во најдобрата технологија за дигитално печатење. Освен тоа што помогна да се создадат врвни производи по конкурентни цени, решението требаше да го обезбеди и извонредниот квалитет што го бараат неговите префинети потрошувачи.

We need to ensure that we transfer our customers' passion, talent and art from the lens to the page.
Canon DreamLabo 5000, a highly versatile, high performance HD production printer that offers unprecedented dynamic range.

Решението

Ја советувавме компанијата да инвестира во Canon DreamLabo 5000, печатач за производствено печатење со HD квалитет со разновидни опции и високи перформанси што нуди исклучителен динамички опсег, екстремно висока резолуција и живописни бои.

Придобивки

Graphistudio сега може да создава печатени материјали со висока резолуција и квалитет што е водечки на пазарот со пониски трошоци. DreamLabo 5000 ги импресионира своите потрошувачи, ја зголеми побарувачката на дигитално печатење и ѝ овозможи на компанијата да воведе печатење на фина уметност во свадбените албуми со мал трошок.

The DreamLabo 5000 made it cost-effective for the company to introduce fine art printing to wedding albums.

Придобијте повеќе работа така што ќе понудите поекономичен и одржлив начин за создавање врвни фотографии.


РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Како функционираКлучни решенија

The revolutionary DreamLabo 5000 delivers the outstanding precision and colour of conventional silver halide technology.

DreamLabo 5000

Револуционерниот DreamLabo 5000 е првиот инк-џет печатач за производствено печатење на фотографии од Canon што ја нуди извонредната прецизност и боја на стандардната технологија со сребрени халогениди, но е побрз, има поразновидни опции и не користи штетни хемикалии.
Откријте поекономичен и одржлив начин за создавање врвни фотографии.