Изјава за корисниците и партнерите поврзана со коронавирусот

Во овие тешки времиња, нашиот најголем приоритет е заштитата на здравјето на нашите вработени, корисници и испорачувачи, а тоа вклучува и адаптирање на начинот на кој работиме во некои области. Правиме сè што е можно за да ги предвидиме сите потенцијални проблеми, да се подготвиме за нив и да ги минимизираме. Ви благодариме однапред за вашето разбирање и вашата поддршка.