eos r promo

БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ГЕНЕРАЦИЈАТА Р

Систем дизајниран за иднината, достапен денес.

Потпирајќи се на повеќе од три децении на континуирана иновација на EOS моделите, системот EOS R се основа на пионерското поставување на објективот кое нуди поголема кретивност и уште подинамични начини за доловување на секој момент. Тој ги редефинира границите на фотографијата и филмската продукција.

Што и како и да снимате, со EOS R5 можете да бидете креативни на начини на кои порано не беше возможно. Доловете неверојатни фотографии со 45 мегапиксели со брзина од 20 кадри во секунда*, или 12-битни видеозаписи со кинематографски 8K RAW квалитет користејќи ја целата ширина на сензорот на фотоапаратот. Фотографот на акциони спортови и Canon амбасадор, Martin Bissig, ви нуди четири техники за снимање на драматични акции додека сте дома.

Спортскиот, авантуристички и комерцијален фотограф Samo Vidic е воден од желбата да постигне и создаде фотографии кои често пркосат на сите предизвици.
Откријте го неговото искуство со Canon R6.

Block for video

Canon амбасадорот Ulla  Lohmann, беше воодушевена од 45-мегапикселната резолуција на EOS R5 на Canon. "Едноставно неверојатна е количината на детали која можете да ја постигнете со овој фотоапарат".

Дознајте повеќе за нејзиното искуство во овој натпис.

ДОБИЈТЕ  ДО 12.700 ДЕН. ПОВРАТ
ПО РЕГИСТРИРАЊЕТО НА ВАШИОТ НОВ ФОТОАПАРАТ ИЛИ ОБЈЕКТИВ ОД EOS R СИСТЕМОТ.

Изберете го фотоапаратот кој одговара на вашите потреби и вашиот стил, уживајте во исклучителниот квалитет на RF објективите и станете дел од новата генерација на раскажувачи.

Промоцијата е валидна од 01.06.2021 до 31.12.2021 година. 

Се применуваат следниве одредби и услови.


ПРОМОТИВНИ ПРОИЗВОДИ


Производ

ПОВРАТ (ДЕН.)

EOS R5

                             12.700 ден

EOS R6

                                7.600 ден

EOS R

                                5.100 ден

EOS RP

                                3.100 ден

RF 50mm f/1.2 L USM

                                7.600 ден

RF 85mm f/1.2L USM

                                7.600 ден

RF 85mm f/1.2L USM DS

                             10.200 ден

RF 15-35MM F2.8 L IS USM

                                7.600 ден

RF 24-70MM F/2.8 L IS USM

                                7.600 ден

RF 28-70mm f/2 L USM

                             10.200 ден

RF 24-105MM f/4-7.1 IS STM

                                1.250 ден

RF 24-105mm f/4 L IS USM

                                3.500 ден

RF 24-240mm f/4-6.3 IS USM

                                3.100 ден

RF 70-200 f/4 L IS

                                5.100 ден

RF 70-200 f/2.8L IS USM

                                7.600 ден

RF 35mm f/1.8 MACRO IS STM

                                1.250 ден

RF 100-500mm f/4.5-7.1L IS USM

                                9.150 ден

RF 85mm f/2 IS STM

                                1.800 ден

RF 600mm f/11 IS STM

                                1.800 ден

RF 800mm f/11 IS STM

                                2.300 ден

Extender RF 1.4x

                                1.800 ден

Extender RF 2x

                                2.300 ден

Партнери кои учествуваат во промоцијата

Pix Plus